18 maart 2016

Dior Addict The New Ultra-Gloss

Dior Addict Ultra-Gloss

Na de vernieuwde Dior Addict Lipsticks, konden ook de glossjes niet achterblijven. Of het überhaupt nog beter kon, vroeg ik mij dan af, want de Dior Glossjes waren al veler favoriet. Maar toch: de nieuwe Dior Addict Ultra-Gloss mag er zijn!

Aan de verpakking zal het je alleszins niet direct merken, want de mooie doorzichtige flacon met Dior Addict-dop werd behouden - terecht!

De naam - Dior Addict Ultra-Gloss - verraadt al dat de finish van deze gloss vrij glanzend en sprankelend is.  Extra gloss, volume en spiegelglans en dat in de typerende, eerder waterige en niet plakkerige finish. Dat laatste betekent wel dat de gloss ietsje sneller van de lippen glijdt dan de plakkerige varianten - alleszins bij mij is dat zo - en dat je sneller moet heraanbrengen. Maar comfortabel zijn ze wel!

In totaal zijn er 18 kleuren die zijn onderverdeeld in drie verschillende finishes en lichteffecten: parelend glinsterend (sprankelend), stroperige lak (aquarel) of veranderend met het licht (iriserend). De Addict Ultra-Gloss werkt met de zogenaamde hydra-plumping technologie, waarbij er in de gloss parels van hyaluronzuur zitten die het vocht opslorpen en vasthouden. De glossy spiegelglans wordt gesimuleerd door stretcholiën die zich vederlicht om je lippen hullen en het pigment en de shimmers het werk laten doen.

Dior Addict Ultra-Gloss

Dior Addict Ultra-Gloss 765 UltraDior

Dior Addict Ultra-Gloss 656 Cosmic

De fuchsia UltraDior is sprankelend met extra veel shimmers en glitters. Het doet wat denken aan edelstenen met metaalachtige oplichtende accenten. Hij is niet superdekkend, maar geeft wel een soort van wetlook effect aan je lippen die er daardoor extra juicy uitzien.

Cosmic is meer iriserend dan sprankelend: er zit zeker een glansje in maar al veel subtieler dan bij UltraDior. De kleur - koraalrood met een blauwe ondertoon - is ook ietsje dekkender en lijkt wat minder waterig.

Dior Vernis 676 Cruise

Dior Vernis 656 Cosmic

Bij de drie it-shades horen ook bijpassende kleuren nagellak. De lichtroze Cruise is nog best warm van ondertoon. Hij bevat niet alleen lila shimmer, maar ook vrij grote goudgele flecks die een multidimensionaal effect geven als het licht op je nagels valt.  Cosmic daarentegen is een bijna-cream met ongelooflijk subtiele shimmers. Een prachtige kleur, een perfecte mix tussen koraal, een hintje oranje en een hintje roze. Deze is overduidelijk mijn favoriet en heb ik de laatste weken aan een stuk gedragen. Kwaliteitsgewijs zijn deze Dior lakjes (zoals steeds!) erg goed: lakken gaat als vanzelf en netjes met het platte en bredere kwastje, de droogtijd is optimaal, met twee laagjes krijg je een dekkend en glossy effect en de houdbaarheid is top!

Dior Addict Ultra-Gloss - 6,5 ml voor € 32,86
Dior Vernis - 10 ml voor € 27,45

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

18 opmerkingen

  1. Ik ben normaal niet echt een lipgloss-fan, maar voor deze wil ik wel een uitzondering maken, denk ik :) En wat de Cosmic-nagellak betreft, deel ik je mening: waauw, die wil ik graag (en snel) aan mijn stash toevoegen! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! De Dior-glossjes zijn een beetje buiten categorie en vallen bij veel mensen in de smaak.

      Verwijderen
  2. Love it! Echt supermooi, een juweeltje in je beautystash.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwie ik vind dd glossjes van Dior zo mooi! Ik moet en zal er één aanschaffen :)!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb gisteren nog met zo'n lipgloss in mijn handen gestaan in de parfumerie, zo'n mooie kleuren ! Toch maar wijselijk laten liggen want ik ben geen lipgloss mens. Het lakje in Cosmic ziet er ook heel mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, toch jezelf kunnen bedwingen? Het is zo'n klein beetje luxe tegen betaalbare prijs, ik val er telkens opnieuw voor :-)

      Verwijderen
  5. Oh die kleurtjes <3 vooral de nagellakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb de kleurtjes ook al geprobeerd en vind ze echt fijn. Enkel de nagellakken vind ik persoonlijk minder.. Ik heb niet graag van die glitters in m'n nagellak :D

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Cosmic is zo'n mooi kleurtje. Echt iets voor de zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat een mooie producten! Cruise heeft echt m'n hart gestolen en de ultra-gloss ook, mooie kleuren! Heerlijk zomers en wat klinken ze toch goed qua kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat zijn zeker prachtige producten!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig