29 maart 2016

Filorga Scrub & Mask

Filorga Scrub & Mask

Een keertje per week geef ik mijn huid een extra skincare boost met scrubs en maskertjes. Ik heb er een aantal waar ik tussen fluctueer, afhankelijk van mijn eigen goesting en waar mijn huid op dat moment nood aan heeft. Recent lanceerde Filorga Scrub & Mask - jawel, een scrub en masker in een.

Scrub & Mask is een 'reoxiygenating exfoliating mask' en zuurstof is hier het sleutelelement. Vervuiling en luchtverontreiniging zijn twee reële bedreigingen voor je huid. Zuurstof is leven, ook voor huidcellen - minder zuurstof zorgt dus ook voor een tragere celvernieuwing.

Het product heeft een dubbele exfoliërende werking: vooreerst krijg je een peeling met perlietbolletjes en een enzym die samen de dode huidcellen exfoliëren en doen vervellen. Het is allemaal vrij mild maar zorgt er wel voor dat de bovenste (dode) laag verwijderd wordt en dat de huid er terug beter uitziet. In de tweede fase bevat het masker nog meer anti-ageing en celvernieuwing met het welgekende Filorga-ingrediënt NCTF en hyaluronzuur. De zuurstofbolletjes geven je cellen als het ware terug frisse lucht en boosten hun energie.

Filorga Scrub & Mask

Scrub & Mask zit dan wel in een pot, maar het is een luchtdichte variant met speciale pomp die je dus niet hoeft open te draaien. Gewoon duwen aan de zijkanten, dan schuift het bovenste plaatje naar beneden en verschijnt het product door de middelste opening. Ik pomp enkele keren tot ik voldoende heb om mijn gezicht te bedekken.

Je brengt een dikke laag aan op een droge huid en dan begint het scrubgedeelte. Het is de bedoeling dat je gedurende een minuutje voorzichtig draaiende bewegingen maakt. Hierna volgt het echte werk voor het zuurstofmasker - sit back and watch the magic happen! De crème begint overal te bubbelen en creëert zuurstofbelletjes die worden opgenomen door je huid. Na ongeveer tien minuten zijn die belletjes verdwenen en dan mag je het afspoelen met water.

Scrub & Mask zorgt voor een instant resultaat - na tien minuten ziet mijn huid er beter uit, tegelijk verfrist maar ook gematteerd. De poriën zijn wat fijner, de huidstructuur ziet er in het algemeen gladder en 'nieuwer' uit. Het werkt prima voor mijn gemengde huid en zou kunnen presteren voor elk huidtype dat nood heeft aan bovenstaande.

Filorga Scrub & Mask - 55 ml voor € 39,90 bij ICI Paris XL en de (para)farmacie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

 1. Scrub & mask in 1 potje? Het neemt minder tijd in beslag en het werkt nog eens ook! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, speciale verpakking zeg! Ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo blijft alles luchtdicht - anders was het al helemaal weggebubbeld :D

   Verwijderen
 3. ah mooie verpakking ziet er goed uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel goed uit, handig dat je 2 werkingen uit 1 potje haalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt supergoed! Ik heb nu een masker van Clinique (turnaround) dat ook scrubdeeltjes heeft. Heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik houd wel van een beetje scrub - 't moet niet te straf zijn, maar af en toe kan ik dat wel appreciëren. Geeft mij altijd het gevoel dat het echt aan het werken is, haha.

   Verwijderen
 6. Oo klinkt super, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt en de prijs valt reuze mee :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Filorga is daar meestal wel goed in. Anti-ageing, maar geen gigantisch hoge prijs.

   Verwijderen
 7. Klinkt wel goed. Ben heel benieuwd hiernaar.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig