28 maart 2016

Guerlain La Petite Robe Noire: Le Make-Up

Guerlain Le Petite Robe Noire Le Make-Up

In de afgelopen jaren veroverde het jurkje van La Petite Robe Noire onze harten en danste het in allerlei vormen ons leven in. Oorspronkelijk als eau de parfum, intussen ook als eau de toilette, eau de parfum couture, eau fraîche en zelfs als hair mist. Onnodig te zeggen dat verdere familie-uitbreiding niet veraf was, toch?

Ziehier het nieuwe hoofdstuk, genaamd Guerlain La Petite Robe Noire: Le Make-Up. Yes, baby, dat lees je goed! Want een LBD als dat van La Petite Robe Noire sprankelt nóg meer met een vleugje kleur - mét de juiste geur, want Le Make-Up ruikt natuurlijk naar die heerlijke eau de parfum. Tussen de regels door ving ik op dat het hier niet bij zou blijven, dus ik ben heel benieuwd naar wat er nog zou kunnen volgen. Een ding is zeker: La Petite Robe Noire weet ons keer op keer te verrassen!

Guerlain La Petite Robe Noire The Nail Polish

Guerlain La Petite Robe Noire The Nail Polish 002 Pink Tie

Guerlain La Petite Robe Noire The Nail Polish 007 Black Perfecto

De verpakkingen zijn absoluut on point - helemaal in toon met de originele look en feel van het parfum: doppen in de vorm van een (ondersteboven) hart, zwarte accenten (ah ja, LBD...) en een transparante afwerking.

La Petite Robe Noire The Nail Polish vind je in acht kleuren met een base en top coat.  Vier ervan horen bij de 'it-shades' van The Lipstick. Kwaliteitsgewijs zet Guerlain zijn expertise verder: een korter, plat kwastje dat supergemakkelijk lakt, een fijne textuur die dekt in twee laagjes en een goede houdbaarheid - met een top coat kan ik een viertal dagen verder zonder chips of slijtage en dat is voor mijn doen zeker goed te noemen. Pink Tie is de dieproze creamy nagellak, Black Perfecto is net wat complexer - niet helemaal egaal zwart, maar een diepe, bijna zwarte kleur met shimmer en wat dimensie.

Naarmate de nagellak droogt, komt de geur van La Petite Robe Noire naar boven. En ja, hoor, je nagels ruiken dus werkelijk zoals het parfum! Dat effect houdt ongeveer 24 uur aan, maar je kan de geur wel doen herleven door daarna een extra laagje top coat te leggen.

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick
Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick: 001 My First Lipstick - 041 Sun-Twin-Set - 003 Red Heels

Ook The Lipstick ruikt naar het heerlijke La Petite Robe Noire. The Lipstick is er in een ruime selectie aan kleuren, van Easy Chic Shades die supergemakkelijk te dragen zijn, tot Trendy Pop Shades die al wat meer pigment hebben. Er zijn bovendien vier Star Shades die een eigen, bijpassende nagellak hebben.

The Lipstick is veelzijdig: een laagje geeft een naturel effect, twee staat voor casual daytime chic en drie geeft een gesofisticeerd, glamoureus avondeffect. Alle kleuren hebben een glanzende finish, zijn gemakkelijk aan te brengen door de schuin afgesneden huls en hebben toch wel een verzorgend kantje.

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick 001 My First Lipstick

001 My First Lipstick is een van de vier Star Shades. Het is een ideale starter voor jongere meisjes of een supergemakkelijke everyday lipstick voor wie dan ook. Op mijn lippen legt 'ie een superlichte roze voile en is er wat glans en shimmer die je eigen lipkleur wat meer laat stralen.

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick 041 Sun-Twin-Set

041 Sun-Twin-Set is een heldere, koraalroze kleur die je lippen glossy en vol laat lijken. Nog vrij gemakkelijk te dragen want zelfs met meerdere laagjes behoudt hij een transparant effect.

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick 003 Red Heels

Ook 003 Red Heels is een van de Star Shades - vanzelfsprekend vernoemd naar schoenen met rode zolen. Het is een volle rode kleur met een minivleugje oranje, wat het wel weer een frisser effect geeft. Red Heels is vrij goed gepigmenteerd en het meest dekkend van de drie.

Ik ben absoluut gecharmeerd door het assortiment van La Petite Robe Noire Le Make-Up en ben benieuwd naar meer!

Guerlain La Petite Robe Noire The Lipstick - 2,8 g voor € 31,50
Guerlain La Petite Robe Noire The Nail Polish - 8,8 ml voor € 24,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

13 opmerkingen

 1. Oeh la la, de make-up ruikt daadwerkelijk naar het parfum?! Must have it! Ik heb de hair mist en het parfum, zó lekker zijn ze ♥ Maar die roze nagellak en Sun-Twin-Set zou ik nog wel heel graag in mijn collectie willen, al is het alleen vanwege de geur ;D Heerlijke review weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep! Het is echt een make-uplijn van La Petite Robe Noire en daarom ruikt ook de make-up nagenoeg hetzelfde.

   Verwijderen
 2. Ik ben vooral zéér benieuwd naar de nagellakjes!! Wishlist!!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie collectie. Vind de lipsticks wel mooi, zeker de laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind de naam ook zo leuk - ben natuurlijk ook een beetje schoenverslaafd, haha.

   Verwijderen
 4. Ik vind de nagellak er echt heel erg leuk uitzien! Mooie kleurtjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed uit en die nagellak.. smelt smelt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke collectie, ik ben helemaal van de LPRN lipsticks en heb er ondertussen een stuk of zes. Love them!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, Peggy, al goed op weg om de hele reeks te verzamelen :-)

   Verwijderen
 7. De parfum heb ik al, maar zo'n lipstick zou wel de perfecte aanvulling kunnen zijn.
  Leuk dat ze de geur hebben van de parfum, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig