10 maart 2016

Weleda Amandel Body

Weleda Amandel

Als midwinterlancering in januari was Weleda Amandel de perfecte comfort food for the skin. De gevoelige huid, that is

Dit trio van lichaamsverzorging is een aanvulling op de reeds bestaande Amandel-gezichtsverzorging, op basis van biologische zoete amandelolie en ideaal voor mensen met een gevoelige(re) lichaamshuid als gevolg van  vervuiling, stress, voeding en het gebruik van bepaalde schoonmaak- en/of verzorgingsproducten. Het hoofdingrediënt is de lichte en bijna transparante zoete amandelolie die heel goed door de huid wordt verdragen en opgenomen en daardoor de natuurlijke balans van de huid terug herstelt. De ingrediëntenlijst van alle producten is vrij beknopt en gemakkelijk te ontcijferen, dit ziet er best goed uit!

Oh ja. De producten ruiken ook naar pure amandelkoekjes en marsepein - absoluut niet artificieel, noch overweldigend of storend. Score!

De Amandel Verzachtende Handcrème is lekker licht en soepel - de crème trekt, net als de geur, vrij snel in en laat je handen dan heerlijk zacht achter, als velours gewoon! Geen zeep in de Amandel Verzachtende Douchecrème, dus ook niet superveel schuim, wat dit een milde reiniger voor onder de douche maakt. Ook de Amandel Verzachtende Bodylotion is vrij licht en niet vettig. Met het pompje kan je goed doseren en verder doet het product perfect wat het moet doen.

Happy met deze aanvulling! Fijne en natuurlijke producten die perfect zijn voor een gevoelige(re) huid en toch voor een beetje luxe zorgen door hun aangename geur. 

Weleda Amandel Verzachtende Lichaamsverzorging
Handcrème - 50 ml voor € 7,99
Douchecrème - 200 ml voor € 7,99
Bodylotion - 200 ml voor € 13,99
Verkrijgbaar bij o.m. natuurwinkels, Bio-Planet, Di, Delhaize of bij de apotheek op bestelling

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

  1. Klinkt als heerlijke producten :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze producten lijken me fijn in gebruik.. Ik moet me voor mijn werk altijd maquilleren en dat eist z'n tol voor m'n huid, misschien dat deze verzorging me kan helpen :)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De skincare producten kunnen inderdaad wat zijn - heel zacht!

      Verwijderen
  3. Ik hou altijd wel van amandel in verzorging dus dit spreekt me zeker aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohh, deze geur klinkt zó lekker.. ik houd van amandelgeur ♥ Ik ga snel eens ruiken aan deze schatjes!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig