15 april 2016

Dior J'adore eau de toilette - the new eau lumière

Dior J'adore eau de toilette

Of ik ooit de looks van Charlize Theron zal hebben, badend in het gouden Dior licht, valt te betwijfelen. Charlize heeft 'het' nog steeds: na meer dan tien jaar straalt zij als nooit tevoren als het gezicht van Dior J'Adore.

Dit is J'adore eau de toilette oftewel the new eau lumière - een vernieuwde versie van het eau de toilette met een nieuwkomer in het hart van het parfum: neroli uit de streek van Vallauris. Neroli, ook wel oranjebloesem, staat er synoniem voor 'de bloem van het licht'. De bloem wordt gekweekt in Grasse, het hart van de parfumindustrie en dat betekent dat Dior hiermee bijdraagt aan de instandhouding van een zeldzaam, uniek en alom gerespecteerd vakmanschap.

Dior J'adore eau de toilette

Dior J'adore eau de toilette

Met de bloem van het licht in gedachten staat Dior J'adore eau de toilette voor een stralend karakter waarmee je een nieuwe lichtheid ervaart in de nakende lente. Iedereen begint het nu wel een beetje te voelen, die opgewektheid, levensvreugde en hernieuwde energie die gepaard gaat met langere dagen. Bij mij begint het alleszins goed te kriebelen: ik wil naar buiten, terrasjes doen, genieten van de zon, wandelen en de frisse lucht inademen!

In die zin past de nieuwe J'adore eau de toilette perfect bij de tijd van het jaar. Het is het frisse zusje van de J'adore-familie en hoewel mijn absolute favoriet toch wel J'adore l'Or blijft, kan ik de nieuwe eau lumière echt wel appreciëren.

De frisse aanzet van bloedsinaasappel streelt de zinnen en doet mij het water in de mond krijgen - ik eet dat eigenlijk supergraag en op dit moment is de vrucht alom vertegenwoordigd in de supermarkt! Het hart is natuurlijk bloemig: een lichte vanille- en citrusachtige zoetheid met magnolia, een delicate schoonheid van de damascenaroos en de nieuwe toevoeging van een intense en stralende neroli. De warmte vind je in de basis, met de sandelessence uit Sri Lanka.

In totaal zijn er zeven J'adore-geuren, stuk voor stuk een hommage aan de bloemenpracht. Er is dus voor elke vrouw wat wils - ook de flacon heeft uiterst vrouwelijke vormen. In eerste instantie doet het mij altijd denken aan een amfora en aan Birmaanse vrouwen met de vele ringen rond hun nek, maar het staat ook wel symbool voor het vrouwelijk silhouet. Voor welke J'adore-variant gaan jullie? De frisse eau de toilette, de meer poederige voile de parfum of de meer oriëntaalse l'Or?

Dior J'adore Eau de Toilette - 50 / 100 ml voor € 81,84 / 116,72 vanaf 6 april 2016

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

  1. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe geur van J'adore, het flesje alleen al straalt luxe uit :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi ik hem gaan kopen ;-)
    Had er jaren geleden in van gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Benieuwd! De original staat nog steeds hoog aangeschreven hier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa, die vind ik ook lekker - eigenlijk hebben alle versies wel iets (al zou dat wel een dure verzameling worden, haha).

      Verwijderen
  4. Ik moet bekennen dat ik de geur van de klassieke j'adore nog maar enkele maanden geleden leerde kennen. Intussen heb ik reeds een hairmist en de klassieke eau de toilette in m'n bezit. Benieuwd hoe deze zal bevallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben heel erg benieuwd naar deze, de original vind ik zelf al heel erg lekker. Was altijd al een favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig