27 april 2016

Rituals Sakura - new and improved!

Rituals Sakura

Ik kneep mezelf even heel hard toen ik de vernieuwde Rituals Sakura-producten zag. Wat. Een. Mooie. Verpakkingen. Ja, ze zijn simpel, strak en wit, maar het hele plaatje klopt nu eens temeer - zeker met die roze accenten!

Er was overigens niets mis met de oude verpakkingen, maar de manier waarop Rituals zijn bestsellers nu heeft verpakt, doet mij eens zoveel genieten van de inhoud ervan. De laatste weken zijn op Instagram de bloesemfoto's trouwens niet weg te slaan - het perfecte moment om deze pareltjes te herontdekken!

Rituals Magic Touch body cream

De heerlijke Magic Touch body cream was een van mijn allereerste Rituals ontdekkingen en de magische combinatie van kersenbloesem en organische rijstmelk sloeg in als een bom. Zoveel jaar later is het nog steeds een van mijn favorieten en benoem ik het steevast als een ware holy grail. Rituals weet als geen ander betaalbare luxe te creëeren, de textuur van deze Magic Touch is tegelijkertijd rijk, romig, voedend en luchtig opgeklopt, badend in een heerlijk zachte geur. Prijsgewijs is het de perfecte middenklasser die er nu veel luxueuzer uitziet dan wat je ervoor betaalt. Superfijn om te krijgen, of te geven!

Rituals Sakura

Ongetwijfeld ook een van dé Rituals bestsellers: de heerlijke Shower Foam! Eigenlijk heb je er maar een klein nootje van nodig, maar ik kan hier écht niet aan weerstaan... ik móet mijn lijf gewoon bepamperen met een extra grote hoeveelheid van dit doucheschuim. Ook superhandig als doublure voor je scheerschuim, trouwens.

Een ander duoproduct is de Softening Rice Scrub - eigenlijk is dit een scrub én douchegel in één. Het is een milde, creamy scrub die na contact met water transformeert in een scrub-douchegel. Héél handig als je wat tijd tekort hebt of gewoon graag de efficiëntie doortrekt in de badkamer.

Rituals Sakura

De zachtheid van de Sakura-geur komt helemaal tot zijn recht in de Caring Shower Oil. Prijsgewijs een voltreffer omdat je hier minder royaal van pompt als met de doucheschuim, maar hij schuimt dan ook wel iets minder rijk. Zoals het een echte douche-olie betaamt, krijg je een zijdezacht, licht schuim, zodat je lijf niet alleen proper wordt, maar ook meteen gevoed achterblijft.

Nu afgelopen maandag ons nieuw bed geleverd werd - hoera! - zou ik liefst van al een ganse dag blijven soezen. Da's iets voor het weekend, maar als afsluiter van de drukke werkdag, kan er wel nog een sprits van de Bed & Body Mist af. Héérlijk om de kersenbloesemgeur op mijn verse lakens te ruiken!

Ik ben na jaren nog altijd absoluut head over heels verliefd op de Rituals Sakura-producten. Het vernieuwde The Ritual of Sakura is wat mij betreft een stap naar verdere perfectie, dus ja, absolute aanraders!

Rituals The Ritual of Sakura:
Magic Touch body cream - 220 ml voor € 17,50
Sensational Foaming Shower gel - 200 ml voor € 8,50
Softening Rice Scrub - 150 ml voor € 10,00
Shower Oil - 200 ml voor € 8,50
Bed & Body Mist - 50 ml voor € 16,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

13 opmerkingen

  1. Zo'n mooie verpakking! Ik twijfel of ik al iets van deze collectie geprobeerd heb. De rice scrub vliegt in ieder geval meteen op het wenslijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rituals heeft ook zovéél producten hè :-) Kan de Sakura in elk geval alleen maar loven :D

      Verwijderen
  2. Zo te lezen ben je ook een 'packaging buyer' ik smelt ook altijd voor mooie verpakkingen en het is inderdaad een mooi totaalplaatje bij deze producten :)

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yes, guilty as charged! Haha! Ik kijk er inderdaad wel naar. Uiteindelijk telt het product, maar een mooie verpakking geeft het gewoon dat beetje extra. Het oog wilt ook wat, toch?

      Verwijderen
  3. Die verpakking is inderdaad mooi! Ook fan van de geur! :-) En jouw foto's... <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zucht, ik wil terug naar Japan als ik dit zie...!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik HOU echt van Rituals, daar zou ik eens graag onbeperkt shoppen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De verpakkingen zijn echt zo mooi geworden hé! Ik ben weer helemaal in love met deze zalige collectie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. In mijn Rituals in de buurt werden ze in het zonnetje gezet en ze roken heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig