18 april 2016

The hubby does beauty


Dubbel pech voor mijn man: alsof het niet genoeg was dat hij lijdt aan het syndroom van de Instagram husband, smeer ik hem daarnaast ook nog eens op regelmatige basis beauty aan. Aangezien het vandaag zijn verjaardag is, dit maandagartikel ter ere van mijn hubby!


Ik zal beginnen met toegankelijke beauty: Axe! Overal beschikbaar, betaalbaar en al jarenlang een staple in veler mannen hun beautykastje.

Laatst kwam dit kwartet binnen op het BeautyLoves hoofdkantoor en werd manlief aan het werk gezet. Axe probeert de stereotiepe macho achterwege te laten en focust zich op het feit dat alle mannen wel 'iets' hebben. De een heeft the brains, de ander the moves en als dat er niet is, is er nog the hair. Geurgewijs deelt Axe de producten op in drie stijlen: Urban, Adrenaline en Signature.

De witte Signature deo is een anti-transpirant - hij zit in de zeer compacte 'compressed' verpakking, waarmee Axe werkt aan een duurzamer beleid - en is speciaal uitgerust met een Anti-Marks Protection, oftewel tegen witte en gele strepen in de okselzone van je witte en zwarte kledij.

De Daily Fragrance is een heel betaalbare geur voor elke dag. In dezelfde geurlijn als de witte Signature deo zit de Oud Wood & Dark Vanilla - lekker warm en ietwat sensueel! Supergemakkelijk om in de werk- of sporttas te smijten, want het parfum zit in een lichte alu verpakking, niet in een glazen flacon.

Haarstyling of grooming is ook niet onbelangrijk - de tube bevat de Urban Creative Look Matt Gel, ideaal voor wat korter haar en in het potje zit een stevige Flexible Paste voor kort tot medium haar en voor een warrig effect. Zo'n paste geniet hier thuis duidelijk de voorkeur, je kan dat echt wat opwarmen tussen je vingers voor je begint te modelleren. 

Dior Sauvage After-Shave Balm

Een absolute verwennerij is dan weer de mannenbadlijn van Dior, met producten zoals de Dior Sauvage After-Shave Balm. De balsem zit in een zalig zware glazen flacon met een dégradé effect - super classy, strak gestileerd en mannelijk!

De badlijn is een aanvulling op de bestaande Sauvage geur met een uitbreiding naar een balsem, aftershavelotion, douchegel en deo met dezelfde typerende Sauvage parfum - voor wie de hele route op en top wil afwerken. Mijn man scheert zich met het mes en dus kan zijn huid nadien een beetje liefde en verwennerij gebruiken. Zo'n After-Shave Balm komt dan echt van pas want het biedt een fijne verzorging bovenop die heerlijke geur.

Proberen jullie je vriend of man ook wel eens wat beauty aan te smeren? En, lukt dat?

Axe Signature deo - € 4,79
Axe Signature Daily Fragrance - € 7,99
Axe Urban Creative Look Matt Gel - € 4,49
Axe Urban Creative Look Flexible Paste - € 4,69
Dior Sauvage After-Shave Balm - 100 ml voor € 54,91

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Sauvage is echt mijn favoriet voor de guys!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mijn best maar het valt niet altijd even goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind sauvage ook echt zoooooo goed, maar mijn wederhelft vindt hem niet goed ruiken, too bad for me :(
  Maar ik denk dat alle mannen van vrouwen in de beautysector moeten smeren enzo, ik doet dat mijn vriend ook aan ;)

  leuk artikel trouwens, altijd fijn om eens wat voor de mannen te lezen :D

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, wij doen de mannen toch wat aan. Ik zeg altijd: het is voor je eigen bestwil! :D

   Verwijderen
 4. Ja ja, als ik met iets kom aanzetten dan gebruikt hij het ook wel. Maar ik moet 't meestal voor zijn neus zetten want zelf neemt hij het initiatief niet.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig