29 mei 2016

InstaLoves: food & good karma


Ik ben dan wel geen foodblogger, toch staat mijn filmrol vól met foto's van eten. Guilty as charged, overduidelijk. Ik denk dat ik er komende tijd eens op ga oefenen om ook andere aspecten van mijn leven op foto te zetten, haha! Gelukkig kan ik deze InstaLoves openen met een bosje bloeiende ranonkels.
Overal ter lande vind je tegenwoordig foodtruckfestivals - het is superleuk om eens andere smaken te kunnen proberen en als het weer een beetje meewerkt, krijg je er een hoop gezelligheid bij. In Hasselt was het de tweede editie en toevallig bezochten we het festival dit jaar ook twee dagen na mekaar. Op dag een ging ik voor taco's, op dag twee voor Vietnamese streetfood. Ik heb het recept nodig van die rice bowls, want YUM.


Een beetje good karma kan geen kwaad! Op uitnodiging van Rituals mocht ik samen met mijn Good Karma Person een avondje doorbrengen op het terras van Coffeelabs in Antwerpen, ter ere van hun zomer limited edition, Ritual of Karma. Alles was superleuk aangekleed en perfect in thema voor enkele uren ontspanning. Het lekkere eten voorop - sommige dingen waren een beetje pittig, maar echt alles was súperlekker! Ik weet niet meer exact wat er in het drankje zat, maar het was non-alcoholisch, dorstlessend en het ging vlotjes binnen. Verder kon je er terecht voor een hoofdmassage, een henna plaktattoo en bijpassende make-up, vrolijkte een danseres de avond op én kon je je hand laten lezen. Ik ben vrij nuchter ingesteld, maar dat laatste wilde ik toch wel eens laten doen, haha. Vreemd genoeg konden we ons allemaal wel vinden in wat er gelezen werd, moet zijn dat je handen toch meer verraden dan je denkt. De Ritual of Karma-lijn ligt trouwens nu al in de winkel, iemand hem al geroken?


Zondag, maskerdag. Heel charmant, zo met een laag groene modder op je snoet. Maar goed, het werkt!


En nog eens met een groen masker, maar deze keer is het de Snapchat-filter. Crazy cat lady, present! Ik foefel hier wel een beetje, want het is eigenlijk de Snapchat van mijn man, maar ik speel zelf wel eens graag met die filters, haha. Ik heb dat een tijdje terug wel eens geïnstalleerd, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit helemaal vertrokken was met de Snapchat-app en hem dan terug verwijderd heb. Misschien moet ik het nog eens proberen? Al weet ik niet of ik daar überhaupt iets leuks op kan zetten... wat denken jullie?


Weekend! En nog beter: weekend met helemaal niets op de agenda. Na een drukke werkweek lagen we vrijdagavond al om halftien te ronken, maar dat betekende wel dat we zaterdag een vroege start konden nemen. 's Middags genoten we van een verse tas muntthee op het terras van Le Pain Quotidien, zalig.


Iets later ging het richting de pop-up van Jeroen Meus, Würst. Het is echt een mini-zaakje op de Zuivelmarkt en er stond toch al een rij van dik 20 man voor ons. Veel zitplaatsen zijn er niet, dus namen we genoegen met een halve meter op een bankje. Manlief en ik gingen beiden voor de Sauerkraut, zeg maar de meest klassieke haute dog van de hoop met een zacht broodje, knackworst, zuurkool, bacon, ajuintjes en saus. Ik vond hem persoonlijk wel lekker en een goede hap voor het kleine(re) hongertje - ik lees her en der negatieve reacties dat het te duur is voor wat je krijgt, maar dat vind ik enigszins overdreven. Het mocht natuurlijk áltijd meer zijn, maar dat is de vreetzak in mij die spreekt, haha.


Ook bij Coffee Café zaten we op het terras, maar ik hield het braafjes bij een verfrissende homemade limonade. De koffie met slagroom was dus jammer genoeg niet voor mij!


Op het Rituals event werd ik terug herenigd met naanbrood, en toevallig zag ik het vrijdagavond staan bij Lidl tijdens de wekelijkse boodschappenronde. Dit is waarschijnlijk niet hoe je het normaal gebruikt, maar ik propte er wat kippengyros, sla, tomaat, komkommer en tzatziki in. Een aanrader!

De komende week heb ik donderdag een dagje vol beauty gepland. Na dik drie maanden heb ik nog eens een date met mijn kapster en daarna huppel ik richting Antwerpen voor maar liefst twéé beauty events. Fijne week!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig