25 mei 2016

L'Oréal Color Riche Vernis à l'huile

L'Oréal Color Riche Vernis à l'huile

Het was slechts een kwestie van tijd voor de olietrend ook werd uitgedragen naar de tippen van onze handen en voeten. Maar het moet gezegd: de nieuwe L'Oréal Color Riche Vernis à l'huile is een zéér geslaagd experiment!

Al is het zeker geen toevalstreffer - dit is het resultaat van tien jaar onderzoek. Klassieke nagellak bestaat uit pigmenten, filmvormende bestanddelen, gel en harsen. De Vernis à l'huile bevat dit allemaal, plus een oil-in-colortechnologie én een rozenparfum.

De toegevoegde micro-oliën versterken de glans en intensiteit van de pigmenten. Bedoeling is om de kleur te versterken, zodat je zelfs zou kunnen toekomen met een enkel laagje - mits je niet te dun smeert, that is. Maar zeker impressionant!

Om het luxegevoel te versterken, werd er ook een rozenparfum aan toegevoegd - niets te straf of irriterend, maar wel een delicate touch op de nagels. De geur blijft ongeveer een dag hangen, daarna ebt 'ie weg.


Met het toegevoegde rozenparfum kon een kleur en naam als 220 Jardin des Roses niet ontbreken... op mijn nagels een ietwat warme roze kleur. Leuk om te dragen en omdat het geen echte knal-bang-in-your-face-kleur is, ook heel draagbaar.


De gouden 660 L'Or is er eentje voor de liefhebbers: zeer metallic en daarom de neiging om streperig op de nagels te liggen. Wellicht ideaal voor nail art effecten of avondjes uit, als het net wat meer mag zijn en je een kleur nodig hebt die echt wel de aandacht trekt. Ietsje minder mijn ding, maar bon, smaken en kleuren verschillen nu eenmaal!


Officieel (volgens de persinfo) heet deze beauty 442 Coral Showroom, al staat er op mijn flesje Coral Trianon. Een beetje verwarrend dus, maar daarom niet minder mooi! Absoluut mijn favoriet - en dat zal wel geen verrassing zijn, want dit is het soort kleur waar ik tot aangetrokken word, can't help it! In het flesje lijkt 'ie mij koraal te zijn, op mijn nagels wordt Coral Trianon net iets meer koraalroze en vind ik hem een ideale lente- en zomerkleur.


De vampy 556 Grenat Irrevere komt het beste tot zijn recht met twee laagjes, dan krijgen je nagels de diepe, rijke kleur van in het flesje én een mooie glans.

L'Oréal Color Riche Vernis à l'huile

Ik vind de flesjes echt heel erg charmant - de kristalvorm is ietsje anders dan anders, opvallend en toch verfijnd. Ze zien er vrij luxueus uit maar zijn gewoon betaalbaar en met een inhoud van 13,5 ml per flesje kom je bovendien lang toe.

Het kwastje draagt alleen maar bij aan die ervaring: plat, breed en met om en bij de 440 stevige haartjes, kan je ongeveer je hele nagel in een keer bedekken en lakken. Dat maakt het eens zo aangenaam!

De transparante kleur 110 Crystal wordt niet per se als top coat benoemd, maar ik gebruik hem wel met dat doel over de andere kleuren. Qua droogsnelheid is hij niet te vergelijken met mijn Seche Vite, maar hij doet het zeker niet slecht. Ik vind dat Crystal de glans van de andere lakjes nog een beetje versterkt en ze worden dus rijker van glans dan hierboven op de swatchfoto's (die zijn gemaakt zonder top coat). En of het nu aan de micro-oliën ligt of niet... de houdbaarheid van de Color Riche Vernis à l'huile is echt héél erg goed! Zonder oppassen blijft de nagellak alsnog drie à vier dagen netjes zitten zonder chips of barstjes, wat voor mijn doen een prestatie is.

L'Oréal Color Riche Vernis à l'huile - 13,5 ml voor € 9,99 exclusief bij Di, Kruidvat en de Carrefour Nailbar

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Hah, omg! Wist niet dat 't van L'Oreal ging zijn! De laatste tijd zie ik immers zo veel high-end nagellak in de blogwereld circuleren, dat ik soms eens moet slikken als ik 't prijskaartje zie! Deze ga ik eens van nader bekijken als'k nog eens bij kruidvat ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh..mooie kleurtjes, vooral het snoeperige roze kleur vind ik heel erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De flesjes zien er leuk uit! Coral Trianon (of Showroom?) is helemaal mijn dada. De vraag is alleen: heb ik wel NOG een koraalroze lakje nodig, hmm... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja, wat is die koraalkleur (hoe ze ook heet) mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De koraal kleur is mooi ! Tijdens de zomer is dat ook één van mijn favoriete kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig