17 mei 2016

Nivea Silk Mousse

Nivea Silk Mousse

Driedubbele heerlijkheid vandaag! Ik houd van doucheschuim, het is voor mij het leukste doucheproduct: uiteraard gewoon handig om jezelf schoon te schrobben, maar extra aangenaam door zijn zachtheid, textuur en de manier waarom het uit de bus komt. Multifunctioneel ook, want het doet perfect dienst als vervanger voor scheerschuim.

Na Rituals en Kneipp is er nu een Nivea trio genaamd Silk Mousse. De compacte tube staat perfect rechtop in mijn beautylade en bedien je met een spuitkop. Goed schudden en dan komt er onmiddellijk een dikke, zachte mousse uit. Silk Mousse heeft dus geen water nodig om in een mousse te transformeren, het komt direct in die hoedanigheid uit de bus.

Nivea Silk Mousse

Alle drie de varianten van de Silk Mousse bevatten zijde-extract met proteïnen, antioxidanten en aminozuren, zodat het schuim hydraterend en gladmakend is, helpt beschermen tegen uitdroging en de huidvernieuwing stimuleert. Ietsje meer verzorging dan een standaard douchegel, dus! Ik merk het ook, mijn huid wordt er niet trekkerig van en het is daarnaast gewoon heel leuk om te gebruiken.

Er zijn drie geuren: Creme Care in de donkerblauwe flacon is de standaard Nivea-geur, Creme Smooth in de middelblauwe flacon is ietwat bloemig en Creme Soft in de lichtblauwe flacon ruikt naar amandelolie.

Mocht je twijfelen, er zit - hoe retro! - een scratch 'n sniff sticker op de dop zodat je de geur kan gewaar worden vóór je ermee naar huis huppelt.

Nivea Silk Mousse - 200 ml voor € 3,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

 1. Ik heb ze hier ook liggen! Op zulke momenten vind ik het sneu dat ik geen douche heb, en ik vind het ook zo zonde om het in bad te gebruiken. Maar die scheertip die je daar gaf...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! Ik vind het net zonde om zoiets ongebruikt te laten liggen.

   Verwijderen
 2. Heerlijk! Ik vind vooral de prijs een grote meevaller!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken mij heerlijke producten ik hou ook echt van schuim!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van douche foams, ben er zo benieuwd naar :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik de amandelversie het lekkerst zou vinden. Sowieso hou ik van douche foams. Heb er nu eentje van Rituals in de douche staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn alle drie zacht van geur, niet te straf. Als je die van Rituals graag gebruikt, ga je deze ook wel appreciëren, denk ik.

   Verwijderen
 6. Ik ben fan, vooral de donkerblauwe! En ja, handige tip om ook als scheerschuim te gebruiken, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig