18 mei 2016

L'Occitane Néroli & Orchidée

L'Occitane Néroli & Orchidée

De L'Occitane Néroli & Orchidée lijn is zo lekker dat ik er mij in zou kunnen baden. Oh, wacht, dat kan ook gewoon. Hoera!

Zonder zever, dit is een toppertje. De neuzen van L'Occitane hebben een combinatie gevonden die ik - alwéér! - heerlijk vind. Néroli & Orchidée kreeg een plekje in La Collection de Grasse, als eerbetoon aan de Provençaalse stad. In La Collection de Grasse vormt een grondstof uit de Provence telkens een duet met een grondstof van elders op de wereld. Zo krijg je ietwat exotische combinaties, maar blijven ze au fond altijd trouw aan de Provençaalse roots.

Néroli & Orchidée is een zeer vrouwelijke geur, fruitig en bloemig tegelijk met een sensuele basis. Openen doen we met het zoetzure aroma van sinaasappel en mandarijn, gevolgd door een brutalere, fruitige oranjebloesemessence uit het hart van de Middellandse ZEe. De geur wordt dan iets meer oosters, met witte orchidee uit Madagascar en muskus - en ik helemaal door overtuigd werd.

En baden, dat kan dus. De grote flacon is een heuse Néroli & Orchidée Bath Milk - geen bubbels, maar een echt melkbad, zoals Cleopatra indertijd al deed. Kan alleen maar een uiting zijn van pure luxe en verwennerij. Als je dan de geur wilt intensifiëren, is een Body Oil als toemaatje een betere optie in plaats van een gewone body lotion of crème. Een olie kan gewoon veel langer de geur vasthouden én geeft je huid ook heel wat extra verwennerij. Voor mij een fijntje voor 's avonds, als ik nog kan nagenieten in mijn pyjama en met een mok thee en de olie optimaal kan intrekken.

De gemakkelijkste manier om de geurervaring overdag ook nog mee te dragen en te verlengen, is misschien wel de Néroli & Orchidée Lip Gloss - niet alleen is dit een superschattige tube, er zit ook gewoon een lekkere, verzorgende gloss in die je lippen een uiterst zachtroze tintje geeft. Speciaal hoe de geur dan op je lippen blijft hangen!

Op mijn wishlist? Uiteraard de handcrème, maar ook de geurkaars. Lijkt me een heerlijk huisparfum!

L'Occitane Néroli & Orchidée
Bath Milk - 245 ml voor € 20,00
Body Oil - 75 ml voor € 28,00
Lip Gloss - 12 ml voor € 8,00
Bij L'Occitane winkels en online

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

14 opmerkingen

 1. Ooh ik ben benieuwd naar deze geur, orchidee kan niet slecht zijn!
  Leuke foto's dat je maakte trouwens!

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oo dat klinkt wel erg heerlijk, je hebt mij nieuwsgierig gemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om verschillende producten van hetzelfde parfum met elkaar te kunnen combineren. Néroli & Orchidée is mijn favoriete geur van L'Occitane! Ik vind het nu best wel verleidelijk om de body oil of bodymilk te gaan kopen haha, en zag dat ze ook een handcrème hebben met de geur :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was voor mij de eerste keer dat ik de geur rook, snap echt niet waarom ik dat niet eerder gedaan heb. Jaa, die handcrème wil ik dus ook, haha.

   Verwijderen
 4. Zo jammer dat ik geen bad heb! Ik zal deze moeten bewaren voor een volgend hotel met bad uitstapje, klinkt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had in eerste instantie van de bath milk wel een beetje schuim verwacht. Maar ruikt inderdaad super lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm ziet er goed uit ik hou echt van een bad en kan echt niet meer zonder

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lijkt me wel iets voor mij :) Vooral dat bad gedeelte. L'Occitane scoort altijd wel met hun geuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Benieuwd naar die geur, ze zien er wel heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig