12 juni 2016

InstaLoves: eventing & flowers


Na ruim drie maanden zat ik begin juni nog eens bij de kapster. Met mijn balayage hang ik steeds vol met alumniumfolie - blijft een grappig zicht. Het voelt ook altijd heel bevrijdend aan als de folie van mijn haar gehaald wordt, freedom!'s Middags reed ik door naar Antwerpen voor een namiddag vol food en beauty. Met Steffi, Vanessa en Marijke bezocht ik De Burgerij aan het MAS. We gingen alle vier voor de Smokey Bacon, in full option, dus met salade en frietjes erbij. Volgende keer skip ik de salade, denk ik. De komkommer was heel wak en viel uit elkaar van zodra ik hem met mijn vork aanraakte, dus die durfde ik niet meer opeten. En buiten die ene kerstomaat en twee uiringen, zat er alleen maar sla in. Geen echte meerwaarde in mijn ogen - het is uiteindelijk toch de burger die centraal staat en die was gelukkig heel erg lekker!Beauty event of niet, als ik ergens zo'n mooie bos zie staan, gaat 'ie op de foto! Deze stond in de inkomhal bij het eerste beauty event, waar we een sneak peek kregen van heel wat mooie beautymerken. Over een aantal producten kan ik snel al iets meer vertellen, een ander deel staat nog even onder embargo. Bij Oona werden Marijke en ik gesnapt met een drankje - ik weet al niet meer waar het over ging, maar het was blijkbaar wel iets leuks :-)


Een poging om een outfitfoto te nemen werd gedwarsboomd door de husband photo bomb :D Dit is trouwens een van de shirtjes die ik liet zien in mijn Spring Fashion Haul.Vorige week zondagnamiddag trokken we naar de Taverne Aero Kiewit. Geen vliegtuigjes te bespeuren, wél een overvol terras met mensen die van het zonnetje genoten. Een wafel met ijs en fruit ging er ook nog in :DYes, dat Snapchat-account is er toch van gekomen! Je vindt me onder de naam BeautyLovesBE. Ik toonde mijn skincare-kast en de vernieuwde Filorga Optim-Eyes patches. Ik heb ze vroeger nog al eens gebruikt en gereviewed en toen waren ze gekend onder de naam Filorga Eye-Recover. Ik weet trouwens nooit hoe ze te dragen: zo, of toch maar omgekeerd, met de punt naar binnen?


Make-up van de dag op zondag met een lichte foundation en neutrale, blendbare oogschaduw. Can you seeee the pan?! Hashtag trots.


Lang heeft het niet geduurd: na mijn crush op de Tom Ford Cheek Brush, kreeg ik deze week de Bronzer Brush. ZO. ZACHT.


Voor de douche nog even een masker op mijn snoet - ik moet dringend eens een review schrijven over alle nieuwe Kiehl's skincare, want dit Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask (hèhè) is góed!


Na de douche een aantal stylingproducten in mijn haar: de Joico Body Luxe haarmousse is geweldig. Eigenlijk verdiende deze ook een vermelding in mijn Holy Grails-artikel, want ik gebruik hem al jaren. Je kan de mousse heel precies tot bij de haarwortel aanbrengen én hij ruikt naar kokos. Op de lengtes en punten van mijn haar koos ik de Schwarzkopf Gliss Kur Oil Nutritive, een spray speciaal voor lang haar. Maakt het doorkammen eens zo gemakkelijk! De Brelil haarspray koop ik ook bij mijn kapster, zonder overdrijven de lekkerst ruikende haarspray ooit, want hij heeft wat weg van Thierry Muglers Angel (of Alien, 't is een van de twee en ik kan ze niet uit elkaar houden).


We kregen zaterdag nog een best mooie dag, dus trok ik een kleedje uit de kast. Deze is van de H&M van een tweetal jaar geleden. Geen make-up en geen nagellak, daar had ik de tijd niet meer voor want we moesten nog om boodschappen!


Best yummy, deze Greek Style frozen yoghurt van Ben & Jerry's!


Nog eens een lunchke bij Le Paint Quotidien - mijn man nam zijn geliefde bio pot au feu met gerookte kip, ik ging voor een van de nieuwe suggesties, toast sardinettes. Ik was een beetje verrast, want ik had ergens volledige sardientjes verwacht, maar ze lagen dus niet in die hoedanigheid op mijn bord. Het was wel lekker, maar niet het beste dat ik er al gegeten heb.Het tuincentrum in onze buurt is open op zondag en dat is handig. Zo dachten ook meer mensen, want het was er druk :-) Ik kocht er bloemen voor in huis (valt het op dat ik van roze houd?) en ook enkele plantjes voor buiten. Ik was ervan overtuigd dat ik thuis nog een zak potgrond had liggen, maar dat bleek dus niet het geval. Ze moeten dus nog een nachtje blijven staan, morgen ga ik om potgrond en krijgen ze een plekje op het terras. Fijne zondag!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Hihi, die eerste foto's!!
    En jeeej, snapchat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die foto van bij Oona... Haha, niet mijn beste pose ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig