22 juni 2016

InstaLoves: Snapchat crazy


Dat ik de regen beu ben, is een understatement. Ik probeerde de zon te lokken met enkele nieuwe plantjes, die staan intussen te blinken op ons terras! De zon, die protesteert vooralsnog, maar ik blijf hopen dat het naar het weekend toe toch iets droger wordt.


Het duurde wel even voor ik de potgrond lokaliseerde, haha. Ik zat wel in de juiste hal, maar liep in de verkeerde rij. Het enige wat ik zag, waren meters vol zakken meststof en ik snap niet hoe ik over de potgrond heen kon kijken. Ik ben het dan maar aan de kassa gaan vragen, tot groot jolijt van de verkoper, die waarschijnlijk dacht dat ik half blind was. Deze grote zak van 70 liter ging mee naar huis!Ook in huis bracht ik wat leven - het is tegenwoordig al pioenen wat de klok slaat. Het pioenenseizoen is kort, dus profiteer ik ervan zoveel ik kan. Als het niet in de vorm van bloemen is, dan wel in mijn skincare ;-)

Ik ging een beetje los in de Snapchat-filters, haha! #sorry #maarnietecht Mijn username is trouwens BeautyLovesBE.De enige echte cat lady in huis verstopt zich al eens graag in mijn dressing. En voor het overige is ze nog steeds de koningin des huizes. Ik zou ze een echt kroontje opzetten, maar dat vliegt er zeker weten binnen de drie seconden af!Twee keer een outfit of the day - en als ik er nu zo op terugkijk, merk ik dat ik beide keren volledig gekleed ben in WE en Zara, haha!


Zaterdag gingen we richting Antwerpen voor een bezoekje aan "It was like dancing with a ghost" - een tentoonstelling van David Lynch in galerij At The Gallery. De meerderheid van de werken was al verkocht - best zottekes, want ik kan me niet voorstellen dat je voor een David Lynch weinig betaalt. Wij hielden het bij kijken ;-)


Een extra paar schoenen kon er anders wel nog bij. Ik droeg deze slippers vandaag voor de eerste keer naar het werk en gelukkig bleef het droog!


's Middags gingen we voor een lichte lunch bij Le Pain Quotidien. Ik nam de gazpacho en die was lekker! Ik vind het trouwens super dat ze bij LPQ soldaatjes geven. Ik ben er dol op, een beetje echte boter erbij en dan doppen in de soep... heerlijk!D'er is er altijd eentje als de kippen bij wanneer het om verse of nieuwe lakens gaat. Eerst de onschuldige uithangen om direct daarna de plek definitief in te palmen.'s Morgens doe ik mijn make-up in het gezelschap van YouTube. Ik zag er deze Luxury Addict Tag - intussen heb je hem al kunnen zien op mijn blog!Een event in hartje Limburg, dat komt echt niet vaak voor! Ik hield na mijn werk halt voor een korte intro over Reductin, onder het genot van een glaasje bubbels.


Een after workout glow na mijn Infraligne-sessie. Ik ben achteraf altijd blij dat ik geweest ben!


Dit flesje Dou My Hands kreeg ik laatst op een event en ging meteen met mij mee naar het werk. Dagelijks passeren er veel mensen in ons gebouw en schud ik ook regelmatig de hand. Dan is zo'n reinigende handspray érg welkom. Hij ruikt trouwens naar vanille, dus dat is best aangenaam! Er is ook een neutrale en gembervariant, voor de liefhebbers. Handig en efficiënt - en rolt binnenkort uit bij de apotheken.


Housewarming bij the bestie - het was zonnig dus werd de barbecue uitgehaald en konden we onze eigen hamburger samenstellen. Yummie!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Die Snapchat filters zijn zo leuk, haha! Erg leuk om te zien dit. Heb alleen je Snapchat username gemist of deel je die liever niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, niet aan gedacht, haha! Username is BeautyLovesBE - ik pas het ook even aan in het artikel.

   Verwijderen
  2. Leuk! Ik heb je toegevoegd. Ik heet daar Evelien87 :)

   Verwijderen
 2. Ik gebruik snapchat enkel en alleen voor de filters. Oneindig entertainment ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het helemaal gehad met de regen. De zomer komt eraan, over een paar weken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh zo leuk allemaal! Ik ga je dadelijk eens toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig