19 juni 2016

Luxury addict tag

Luxury Addict Tag

YouTube is - naast beautyfilmpjes - mijn onuitputtelijke bron van designer goodies unboxings en reviews. Ik heb nu eenmaal een boontje voor de mooie dingen des levens en designer tassen en schoenen horen daar ook bij. Ik kan ze misschien niet allemaal zelf kopen, maar ik geniet ervan om anderen te horen babbelen over hun nieuwe en/of favoriete stukken.

De laatste tijd doet de Luxury Addict Tag de ronde en na de positieve feedback op mijn Snapchat - voor wie de app gebruikt, je vindt me onder het account BeautyLovesBE - beantwoordde ik de acht vragen van de tag.


Misschien een overbodige disclaimer, maar toch: 't is niet de bedoeling om te stoefen, ik vond het gewoon een leuke tag. Als je geen affiniteit hebt met dergelijke filmpjes, geen probleem - klik dan weg, even goede vrienden. Voor wie het wel kan smaken: wat is jullie meest geliefde designer stuk? En wat staat er bij jullie op de wishlist?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

  1. Wat een leuke video en wat zie je er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Alleeeeez joh, je moet die allereerste designer zonnebril opnieuw beginnen dragen, ik vind dat het model je goed staat. Wat knap dat je je tassen zo verzorgt zeg. Dat doe ik dus allemaal niet...

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig