25 juni 2016

Weekly vlog: keuring, Antwerpen, BBQ


Mijn hele week gepropt in een filmpje van net geen 15 minuten, da's deze 'weekly vlog'. De rare blikken als ik over straat loopt met een camera neem ik er dan maar bij, moehaha!


Samengevat: roadtrippin' (vooral naar het werk), een 'bezoekje' aan de autokeuring, shoppen in Antwerpen en een barbecue-slash-housewarming. Fijn weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Zo een fijn filmpje. Tof dat je man er ook in voorkomt. Hij roept altijd frietjeeeees als jullie frietjes eten. Dat deed hij ook al in een opgemaakt filmpje van enkele jaren geleden, geloof ik; ) Zeg het hem maar :D

  Ik miste je vlogs al een hele tijd, dus ik ben zo blij met dit filmpje :D

  Jammer dat je bent gestopt met je maandelijkse beautyloves filmpjes.

  Daag Stamatia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jaaa, dat klopt! Dat heb je goed onthouden. Ik zal het hem zeggen :-)

   De maandelijkse filmpjes zijn niet weg, hoor. Ik heb jammer genoeg gewoon niet de tijd kunnen maken om ze elke maand te maken. Het lijkt wel alsof elke maand voorbijvliegt en eer dat ik het filmpje kan maken, is de volgende maand ook alweer voorbij. Ik doe voor juni een nieuwe poging ;-)

   Verwijderen
  2. Ik hoop dat je nieuwe poging lukt, hihi :D

   Frietjeeeees :D :D

   ♡☆♡☆

   Verwijderen
 2. Super leuk om te zien, ik wil ook meer van dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig