28 juli 2016

MAC Good Luck Trolls

MAC Good Luck Trolls

Mán, wie kan zich nog de Good Luck Trolls herinneren? Een ware hype, en dat lang voor Pokémon. De Trolls waren gezegend met een haarbos om u tegen te zeggen en kwamen in alle formaten en kleuren, voorál kleuren. Voor een make-upmerk als MAC is dat hét perfecte excuus om eens alle remmen los te laten en te spelen met de grenzen van wat als draagbaar wordt beschouwd.  Hair we go!

Dit is dus niet de zoveelste collectie vol neutrals - hoewel er zeker en vast wel draagbare kleuren tussen zitten - maar wel eentje waar je ongetwijfeld even bij blijft stilstaan. Een gevalletje you love it or hate it!

MAC Good Luck Trolls
Midnight Troll lipstick met en zonder Twerkquoise lipglass | Can't Be Tamed lipstick met en zonder Twerkquoise lipglass | Twerkquoise lipglass | Suns Out, Buns Out oogschaduw

First things first: de verpakking is helemaal in stijl van de Good Luck Trolls. Opvallend, vrolijk en veel neon - een limited edition collectie waarbij de verpakking wel eens een van de grote selling points zou kunnen zijn. De lipsticks zitten in een matte oranje-zo-neon-dat-je-ogen-ervan-pijn-doen tube met paarse trol. De lipsticks zelf ruiken nog steeds typerend naar vanille, maar zijn ietsje gewaagder dan anders. Hoewel de koraalroze Sushi Kiss een perfecte zomerkleur is, zijn de limoengele Can't Be Tamed (cremesheen) en de paarsblauwe Midnight Troll (matte) net wat meer apart. De kwaliteit is prima: de lipsticks glijden goed over huid en lippen en het pigment is hoe het moet zijn bij de desbetreffende finish.

Net zo bij de lipglass: er zijn eigenlijk drie draagbare kleuren, maar ook eentje waarmee je wat meer gedurfd voor de dag kan komen. Twerkquoise (ge-wel-di-ge naam!) is een transparant hemelsblauw met een rozige glans en zit in een verpakking die eerst en vooral opvalt door de groene glitterdop en bijpassende trol. Ik heb hem ook geswatcht over de lipsticks, zodat je een idee kon krijgen over hoe het zich ontwikkelt over andere kleuren. Ik denk dat het nog wel kan lukken met een roze lipstick, zodat de rozige glans van Twerquoise meer tot zijn recht kan komen. Niet eenvoudig om te combineren, maar alleszins uniek. Ik ben overigens altijd heel tevreden over de houdbaarheid van de MAC lipglasses, ze houden echt goed op mijn lippen!

De oogschaduw zit dan weer in een paars potje met gele trol. Ook hier weer speelt MAC met enkele felle(re) uitschieters. Suns Out, Buns Out (pearl) is een mosterdgeel met parelmoerglans. Een zachte oogschaduw die goed swatcht, een deftig pigment heeft en die ik in combinatie met enkele neutrals heel goed uit de verf zie komen.

Ik denk dat het bij de Good Luck Trolls een kwestie is van niet álles uit de collectie tegelijk op je gezicht te smeren, dan wordt het al snel too much. Maar apart kunnen de producten je look een extra pop of colour geven, als dat is waar je van houdt. Door de finish zijn sommige kleuren, zoals de gele cremesheen Can't Be Tamed lipstick, op je gezicht heel wat minder heftig en fel dan je zou denken. Maar de matte Midnight Troll is dan weer eentje voor de durvers of liefhebbers van een donkere look.

Het is overigens nog lang niet gedaan met de Good Luck Trolls! De collectie is sinds vandaag online te koop, bij de webshop van MAC en midden augustus vind je de collectie ook in-store. In het najaar volt er dan nog een vrolijke film, waarvan Justin Timberlake nu al Can't Stop The Feeling zingt - zálig nummer!

MAC Good Luck Trolls - nu verkrijgbaar op maccosmetics.be & in-store vanaf 13 augustus 2016
Eye Shadow single - € 20,00
Lipstick - € 21,50
Lipglass - € 19,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

9 opmerkingen

 1. Oeh had je die paarse wel eens willen zien dragen ^^ Tis eens wat anders natuurlijk deze collectie al zie ik mezelf niet meteen naar de winkel hollen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nostalgie! Ik ben wel benieuwd naar de blush uit deze collectie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is volgens mij toch wel één van de vrolijkste collectie's van MAC :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt mij een toffe collectie. Het leek mij wel leuk om ook lipswatches te zien, maar dit geeft ons al een goed beeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superschattige collectie, maar helaas niet zo draagbaar. Ik zie mezelf niet gauw met blauwe lippen over straat wandelen. De roze haarspray heb ik wel besteld, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, een dagelijks kleurtje is het voor mij ook niet. Maar het is zeker eens iets anders, deze collectie!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig