5 juli 2016

New in & unboxing: shoes & skincare


Een midweekse new in-slash-unboxing! En dat van de leuke dingen in het leven, met name schoenen en skincare. Past perfect samen, als je het mij vraagt...

Mijn schoenentic zal je vast niet ontgaan zijn. Ik houd van schoenen en ik schafte er mij onlangs weer enkele aan. De solden hebben daar zeker een aandeel in, want er is na het maken van deze foto's zelfs een derde paar bijgekomen - fotootje daarvan was al te zien op Snapchat, mijn username is BeautyLovesBE!


Een hoge hak kan mij altijd plezieren en ik heb het ook wel voor de speciallekes, dus toen mijn ogen afdwaalden richting dit paar van Morobé, maakte mijn hart een sprongetje. Met dank aan de braderie stonden ze ook nog eens met een mooie korting geprijsd en de deal was snel beklonken. Ik kan niet wachten om deze een keertje out and about te nemen!


Van hoog naar laag, ik kan dat. Deze comfortabele muiltjes van Ethno met gevlochten leder spotte ik in Antwerpen en leken mij ideaal om stijlvol rond te paraderen tijdens zomerse uitjes. Ze vallen wel wat kleiner uit, dus mocht je interesse hebben in deze, best een maatje groter nemen!


Je zou ook kunnen zeggen dat ik een skincare tic heb, toch als je mijn beautykast zou zien. Er staat heel wat heerlijkheid verzameld en dat resulteert op regelmatige basis in een pamperochtend of -avond. Toen dit pakketje van online apotheek Viata toekwam, was ik dan ook happy! Met een assortiment van ruim 25.000 producten, gaande van skincare tot voedingssupplementen, kan je er inderdaad terecht voor een flinke portie verzorging en het setje dat ik toegestuurd kreeg, belichaamt net die diversiteit.

De producten van Roger & Gallet zijn zeker geen onbekende op de blog en ik was dan ook blij verrast een nieuwe douchegel te ontdekken. De Cédrat geurlijn geeft opmerkelijk veel energie en pept je meteen op. De hartnoten bevatten Italiaans cederhout en een blend van essences zoals van zoete sinaasappel, Italiaanse mandarijn, kardamom, gaïac-hout, Amerikaanse sinaasappel, basilicum, muskaatnoot, tijm, vetiver, munt, kaneel en patchoeli uit Java. Deze pittige citrusgeur zit ook in de Cédrat Citron Fresh Shower Gel en laat je 's morgens direct ontwaken. Kenmerkend voor Roger & Gallet is uiteraard dat ze voor zachte formules gaan zonder zeep, sulfaten, parabenen of kleurstoffen - superlief voor je huid!

Het theezakje rechts zat in een doos XL-S Kuur Afslankingsthee. Toen ik het pakketje ontving, zat ik net een weekje ziek thuis, dus aan afslankingsthee had ik zeker geen boodschap, haha. Maar voor wie graag het overtollige vocht laat afvoeren, zal zo'n kuur wel helpen. De ingrediënten van de thee zijn erop gericht om je daarbij te helpen: berk, venkel en brandnetel voeren water sneller af, groene thee, venkel, duizendblad en hondsroos bevorderen de spijsvertering en senna en sporkehout richten zich op de transit. Als je al een goede transit hebt, zal zo'n kuur misschien minder nut hebben.

De roze mini is een travelsize van de Vichy Ideal Body Serum-milk, een lichaamsproduct dat hydrateert, egaliseert en verstevigt. Hyaluronzuur heeft goede hydraterende en plumpende eigenschappen en LHA is een ester van salicylzuur dat de dode huidcellen verwijdert en goed in de huid kan doorwerken om deze van binnenuit te herstellen. Om de huid verder te voeden en kalmeren bevat Ideal Body maar liefst tien soorten olie (abrikozenpit, passiebloem, maïs, rijstvlies, zonnebloem, zwartebessenzaad, muskaatroos, koriander, macadamia en jojoba). Als serum-melk geeft Ideal Body voldoende hydratatie (net als een body milk), maar dit met de textuur van een gel of serum. Inwerktijd is er niet, dus kan je je direct aankleden. Voor het beste resultaat kan je de serum-melk aanbrengen op een licht vochtige huid zodat er niets van dat vocht verloren gaat.

De Vichy Pureté Thermale One Step Cleanser is voor mij een compleet nieuwe ontdekking. Het blijkt wereldwijd een bestseller te zijn en dat verwondert mij eigenlijk niet, met zijn drie-in-een werking. Perfect voor de gevoelige huid én ogen is het een reinigingsmelk, oogmake-upremover en toner in één. Qua textuur ervaar ik een frisse gel die ik gemakkelijk inwerk en die met de nodige massage de make-up afbreekt en losweekt. Een spoelbeurt achteraf is meer dan welkom om de resten make-up dan weg te spoelen. Mijn gezicht voelt achteraf superfris en clean, maar met karitéboter als een van de ingrediënten blijft mijn huid nooit gestript achter. Groot pluspunt is dat ik er geen prikkende ogen van krijg!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig