4 september 2016

What's in my trash: opgemaakt augustus 2016


Ik ervaar toch steeds een vreemd soort van voldoening wanneer ik de volle tas met opgemaakte producten uit de kast haal :D Deze maand zitten er weer enkele make-upproducten bij, dat gebeurt ook niet vaak!


Signal White Now For Men tandpasta
Park Avenue kwastenreiniger
Estée Lauder Double Wear foundation
YSL Volume Effet Faux Cils mascara
Diorshow Art Pen in Catwalk Black
Kérastase Elixir Ultime Olio-Complexe Intra-Cylane spray
Dove Men+Care deo
Giorgio Armani Acqua di Gio eau de parfum
Prada Luna Rossa Extreme eau de parfum
Rituals The Rituals of Karma Shower Foam
Biotherm Aqua-Gelée
Lush Yummy Mummy body conditioner
Sisley PhytoBuste Décolleté
La Roche-Posay Effaclar H reiniger
Estée Lauder Idealist Pore-Minimizing Skin Refinisher serum
Origins Drink-Up Intensive Overnight Mask
Filorga Scrub & Mask
Talika Lash Conditioning Cleanser
Le Couvent des Minimes micellaire reiniger

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Ja hoor, ik vind empties videos zelf ook heel leuk. Als je iets helemaal opmaakt dan weet je dat 't de moeite is eh :-) Ik vind de Rituals Karmalijn echt ZOOOOOO lekker ruiken! Mijn favoriete lijn tot nu toe denk ik. Naar het Overnight mask van Origins ben ik al lang benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De body conditioners van Lush vind ik heel fijn! Ik gebruik graag die van Ro's Argan. Yummy Mummy is niet zo mijn geur. Fijne dingen heb je opgemaakt, lekker veel ook!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig