1 september 2016

InstaLoves: vakantie!


Oké, ik foetel een beetje. Dit zijn niet alléén fotootjes van mijn vakantie, maar ook erna. Maar met dit heerlijke weer, voelt het wel nog steeds als vakantie. Olé! Ik nam enkele dagen verlof om van de prachtige temperaturen te genieten en bracht het grootste deel daarvan door in de tuin. Dolce far niente!Vorig weekend waren the hubby en ik een jaar getrouwd. Ik weet niet waar dat jaar naartoe is, maar het is voorbij gevlogen! En het doet mij ook terugdenken aan NYC, vorig jaar deze tijd zat ik gewoon aan de andere kant van de wereld, zotjes! Onze eerste huwelijksverjaardag werd een culinair feestweekendje, te beginnen met het signatuurmenu bij Gusto - en dat was heerlijk! We kozen voor een tafeltje op het terras en dat was echt erg aangenaam.


De volgende ochtend gingen we naar de stad, dus namen we er meteen een ontbijtje bij. Bij Coffee Café profiteerde ik van de zaterdag om de wentelteefjes te bestellen - superlekker, maar wel zwaar! Ik slaagde er niet in om het vierde stukje op te eten en daar heb ik nu natuurlijk spijt van, haha.


Na de stop bij Coffee Café gingen we nog even de stad in. Een klein half jaar geleden opende Sissy-Boy in Hasselt. Ik kende de winkel al van in Maastricht en was dus in mijn nopjes met het filiaal in mijn buurt. Ik vond er deze marmeren onderzetters en kaasplankjes en ben er helemaal blij mee!Zondagmiddag kwamen mijn ouders eten en hadden wij kaas voorzien. 's Morgens gingen we om vers brood bij Le Pain Quotidien - om ons huwelijksverjaardagsweekend af te sluiten, gingen we maar meteen voor de derde dag op rij voor wat lekkers, hihi.


Na drie maanden werd het drrrringend tijd voor een kappersbezoekje!


Haarproducten du jour - volume enerzijds, bescherming van mijn verse balayage anderzijds.


Pre-kapster. En een hoge dot, want geen verse coupe meer ;-)


Op kittenbezoek! De eerste vijf minuten was Cleo schuchter, daarna deed ze weer net waar zij goesting in had. 't Is een kadeeke!


Whaaaat! Ik spotte deze yoghurtsmaken in een Amerikaanse vlog. Is er een reden waarom wij dergelijke smaakjes niet krijgen? Niets tegen de standaard vanille, aardbeien en perzik, maar komaan... key lime en toasted coconut vanilla klinken zóveel beter! Ik polste reeds bij Danone België op Twitter, maar helaas... 't zal niet voor direct zijn.


My new baby mocht meer naar buiten! Ik ben er nog altijd supercontent van. Ik kijk trouwens zelf altijd graag naar tassenvideo's op YouTube, zowel reviews als collecties. Makes me happy!Een bezoekje aan Antwerpen en we sprongen binnen bij Wagamama. De chili squid was eerst een tijdelijk bijgerechtje, maar staat intussen - tot mijn grote vreugde! - op de vaste kaart. Yum!Het was weer tijd om mijn lipsticks op te ruimen, dus gebruikte ik mijn hand als swatchpalet. Enkele exemplaren hebben de stash intussen verlaten, maar geen zorgen... ik heb er nog meer dan genoeg!


Ik weet niet of dit al lang zo is, maar ik ontdekte cottage cheese bij Lidl. Yihaaa!
Laat het duidelijk zijn. Er is maar een queen ten huize BeautyLoves. Al ligt ze niet altijd in even flatterende posities. Evenmin is ze altijd te vinden voor haar photo call :D


Nog meer lekkers in Antwerpen: Bia Mara! Fish & chips, maar dan van het betere niveau.


Kennen jullie de serie The Good Wife? Ik heb in mijn vakantie alle seizoenen gebingewatcht... ik volgde de serie al op TV, maar kwam ineens te weten dat er maar liefst zeven seizoenen beschikbaar waren!


Sinds ik twee jaar geleden mijn iPad mini cadeau kreeg voor mijn verjaardag - best present ever! Ik heb dat ding sindsdien al elke dag gebruikt - ben ik nog meer into YouTube dan vroeger. Ik klik dan ook regelmatig op random filmpjes en kanalen, zo leer ik nog wel eens kleinere en kwaliteitsvolle kanalen kennen. Of kom ik op filmpjes waarvan mijn mond open valt, zoals het concept van makeup dumpster diving hauls. Say what?! Yep, zoals mensen in containers achter eten vissen, zo zijn er ook filmpjes van mensen die in containers van drugstores zoals Ulta achter make-up gaan duiken. Ik moest het direct even delen op Snapchat, haha! De duikster in kwestie vond bijvoorbeeld drie dozen vol ongeopende, nieuwe make-up... En ik mijn spul maar kopen!


The hubby won twee kaarten voor de avant-première van de film Vincent dus wij sjeesden naar Gent. De volgende dag was ik best moe, maar daarvoor dient make-up dan weer :D In Gent gingen we nostalgisch een hapje eten bij Greenway. Al was ik teleurgesteld, want de kaasburger is niet meer wat het eens was... De 'originele' kaasburger van bij de start was zó veel beter!


Ik vond het wel leuk, zo'n poofy net-uit-bed-haar. En ik had veel zin om zo de deur uit te gaan, ware het niet dat ik afspraken had op het werk en dus heb ik de borstel maar boven gehaald. Ik wens jullie alvast een fijn weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Zoveel superleuke foto's!! Hopelijk mag het nog even zomer blijven, laat ons zeggen tot aan kerst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie 1-jarig huwelijk.
  Je kapsel is zo mooi ;-)
  Prachtige foto's.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De cottage cheese is al een een jaartje te koop bij Lidl denk ik. Ik vind het ook super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happy 1st anniversary! Die kaasburger ziet er zalig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cottage cheese. Een woord dat ik nooit deftig uitgesproken krijg voor één of andere reden :) Gelukkig lust ik het niet zo graag dus hoef er ook niet vaak achter te vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je 'poofy' hair ge-wel-dig! Maakt je wat meer rock 'n roll ^^

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig