18 september 2016

Weekly vlog: avant-première, Lancôme & gepocheerde eitjes

Weekly vlog

Zet je schrap voor de meest gefragmenteerde weekly vlog totnogtoe. 'Weekly' is dan ook met de haren getrokken, het is eerder een verzameling clipjes uit een periode van drie weken. Dankzij gewonnen tickets woonden we de avant-première van de film Vincent bij, we gingen naar een after work event van Lancôme en ik toon jullie ook mijn luiwijventrucje voor gepocheerde eitjes - de Instagram-waardige foto moet je wel zelf maken ;-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Leuke vlog en fijn dat je uitgenodigd was voor event van het make-up merk.
  Tussen alles door moet er inderdaad aan het huishouden gedacht worden.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, superleuke vlog!
  Ik ga sowieso uw trucje van het gepocheerd ei ook eens uittesten, ziet er ook artistiek uit hahaha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat je je nagels gewoon op het werk lakt, haha :-) Het was precies de moeite bij Lancome.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Optimaliseren van mijn 30 minuten middagpauze, heet dat :D Lancôme was leuk en mooie locatie ook!

   Verwijderen
 4. Weer heel leuk om te bekijken! Ik ben wel nog steeds in volle afwachting van een stashfilmpje... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè! Ik zal nog eens een nieuwe moeten opnemen, want de vorige is alweer enkele jaren geleden.

   Verwijderen
 5. Ik ben fan van je man. Zo fijn dat hij ook even het woord nam :D Ik vind je vlogs nog altijd fijn om te zien. Ik dacht dat je veel meer Dior nagellakjes had. Ik weet niet waarom ik dat dacht. In je filmpje tel ik er elf ( denk ik? ) Ik herken ze aan de dopjes :D

  Daag Stamatia :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, ik zal de boodschap doorgeven :-)
   Ik had er inderdaad een pak meer! Maar toen de nieuwe make-uptafel werd geïnstalleerd, heb ik eens grote kuis gehouden en ben ik heel streng geweest. Ook lakjes die ik nog mooi vond, maar nauwelijk droeg, heb ik dan weggegeven. Nu zijn ze met iets minder, maar dat zijn dan wel mijn favorieten. Ze hebben inderdaad een opvallende en typische dop ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig