19 oktober 2016

Maria Galland Le Maquillage: La Parisienne

Maria Galland Le Maquillage La Parisienne

Het van Parijse origine Maria Galland plaatst voor de herfst- en winterlook La Parisienne in de spotlight. Het tafereeltje op het wenkbrauwpalet doet het alle eer aan: la Parisienne hult zich in een wit-zwart gestreept truitje, een frivole rok en messy hair met op de achtergrond l'Effeil et l'amour, toujours.

Maria Galland Set Sourcils Parfaits 20 Nuances Pralinés

Maria Galland Set Sourcils Parfaits 20 Nuances Pralinés

Brows, brows, brows, dat weet ook Maria Galland. Met accenten op perfect gevormde wenkbrauwen en zorgvuldig opgemaakte lippen, kan wenkbrauwmake-up niet ontbreken. Het paletje Set Sourcils Parfaits in de kleur 20 Nuances Pralinés bevat twee kleuren wenkbrauwpoeder met neutrale ondertonen en een highlighter. Je krijgt er ook drie mini-tools bij: een spoolie, een schuin afgesneden kwastje en een sponsapplicator. Een back-up voor onderweg misschien, maar thuis verkies ik mijn fullsize lievelingen om het klusje te klaren.

Handig: de twee kleuren kan je naar hartelust mengen of apart gebruiken voor de nodige dimensie en het gewenste resultaat. Als je van nature ultralichte of ultradonkere wenkbrauwen hebt, zal je hier waarschijnlijk niet hun gading tussen vinden, maar al de rest kan hier volgens mij wel mee aan de slag. Ik gebruik vooral de lichtere kleur omdat ik mijn wenkbrauwen niet al te donker wil inkleuren. Het was wel even wennen aan het werken met poeder: ik ben het inmiddels al even gewend om mijn wenkbrauwen in te vullen met een dun potloodje en dat geeft toch een iets ander resultaat; met poeder krijg ik een meer diffuus, maar naturel effect - geen Instagram brow te bespeuren!

Er zit geen was of wenkbrauwgel in het setje, dus bracht ik bovenop het poeder nog een laagje transparante gel van Anastasia Beverly Hills aan.

Maria Galland Le Vernis 56 Taupe Chic

Maria Galland Le Maquillage La Parisienne
Le Rouge Infini (een en meerdere laagjes) / Le Crayon Yeux Infini / Set Sourcils Parfaits

Hoewel ik mijn lichte en levendige nagellakkleurtjes het hele jaar door draag, haal ik in de herfst- en wintermaanden al eens de meer getemperde kleuren boven, zoals taupe. Taupe staat altijd en taupe staat ook iedereen. Le Vernis in 56 Taupe Chic voldoet dus perfect!

De flesjes zijn eerder aan de kleine kant (7 ml), wat deze nagellak wel wat prijzig maakt. Het kwastje is echter een plezier om mee te werken en de nagellak droogt ook erg snel. Twee laagjes zijn een must voor een volle dekking en kleur!

Maria Galland Le Rouge Infini 147 Mûre Irrésistible

Maria Galland Le Rouge Infini 147 Mûre Irrésistible

Omdat ik nooit mascara aanbreng op mijn onderste wimpers - ze zijn heel licht en dun en het staat echt niet - werk ik wel graag met een oogpotloodje om toch iets van schaduw te creëren. Ik verkies donkerbruin of donkergrijs boven een zwart potloodje, want dat laatste oogt vaak wat harder. Het mooie Le Crayon Yeux Infini Waterproof in de kleur 18 Gris Graphite werkt perfect: het is donker genoeg voor dat beetje schaduw, voelt romig aan maar werkt ook precies met het fijne puntje en laat toe zich nog te blenden voor het volledig vast blijft zitten.

Als je voor de look van een echte Parisienne gaat, kan een rode lipstick niet ontbreken. In de herfst wordt dat rood al wat voller en dieper, gelijkend op de donkere herfstbladeren of zoals de naam weggeeft, het sap van heerlijke braambessen. Le Rouge Infini in de kleur 147 Mûre Irrésistible is creamy en makkelijk aan te brengen met een comfortabele silky finish. De kleur blijft lang op de lippen liggen maar de toegevoegde vitamine C en E houdt ze ook nog eens in goede conditie. Al deppend krijg je een meer bitten effect, zo vol opgesmeerd geeft het je lippen een volle, rijke kleur.

Maria Galland Le Maquillage La Parisienne
525 Set Sourcils Parfaits in 20 Nuances Pralinées - 4,5 g voor € 35,00
507 Le Vernis in 56 Taupe Chic - 7 ml voor € 18,55
524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof in 18 Gris Graphite - 1,3 g voor € 16,00
500 Le Rouge Infini in 147 Mûre Irrésistible - 3,2 g voor € 27,55 Verkrijgbaar via Maria Galland online webshop en verkooppunten

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtige packaging, en ook de pigmentatie ziet me er top uit.
  Ik kende dit merk nog niet maar wil het zeker wel eens proberen.

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te bestellen via mijn website:
  www.schoonheidssalontheajansen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige producten, je hebt een mooie look gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat een mooie producten zijn dit! Ook heel mooie look heb je ermee gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig