22 oktober 2016

Drugstore unboxing: DiScovery Beauty Box

Drugstore unboxing

Unboxing, take two! Soms lukt het niet van de eerste keer, dus filmde ik deze unboxing twee keer en was het voor mij geen grote verrassing meer. Dat neemt niet weg dat er heel wat moois in deze DiScovery Beauty Box verstopt zat!

Ik ga zelf regelmatig beautyshoppen bij Di, maar ben natuurlijk niet bekend met het héle assortiment, dus voor mij was deze box de ideale gelegenheid om heel wat nieuwe beauty te ontdekken. Als er producten zijn waar je graag een detailreview van leest, laat het mij zeker weten!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke producten en fijn concept!
  Wist niet dat hun ook zo een box verkopen.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Was eigenlijk vooral om hun assortiment te laten zien, dus voorlopig verkopen ze nog geen eigen box. Zou wel heel cool zijn!

   Verwijderen
 2. Die zepen klinken echt heeeeeeeel goed, kan ze bijna ruiken :-) De natuurlijke shampoos klinken ook wel top, ik probeer tegenwoordig ook SLS te vermijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn echt wel lekker, als je nog eens terug in België bent, weet je wat te doen ;-)

   Verwijderen
 3. Wow, ik wist ook niet dat ze zo'n boxen hadden.
  Lijkt me wel leuk om ook eens te gaan halen :D Zo ontdek je altijd nieuwe dingen.


  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De box wordt (nog?) niet verkocht, het was nu om het assortiment wat meer kenbaar te maken. Wat ook wel effect heeft gehad, want ik heb ineens heel wat nieuws leren kennen!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig