4 december 2016

Beauty haul & new in

Beauty haul

Haul time! Lang leve kortingsacties en new in beauty, zou ik zeggen ;-)


Schwarzkopf Got2B 2 Sexy Big Volume Push-up Volumizing haarspray - Als fervent haarlakgebruiker (lees: dagelijks) ga ik vrij snel door mijn voorraad heen. Ik vond bij Kruidvat een 2 + 1 actie voor deze Got2B haarspray, woehoe! Hij geeft best wat volume en hold én ruikt ook lekker.

Kruidvat bi-phase oogmake-up reiniger - Ik was nog steeds zoekende naar een deftige vervanger voor mijn Odina oogreiniger en ik denk dat ik nu wel ben gesteld. Deze van Kruidvat is betaalbaar, werkt prima en vooral: is niet overmatig geparfumeerd.

Garnier SkinActive micellaire reiniger bi-phase - Ik was heel benieuwd naar deze, vooral nadat ik al goede ervaringen had met de 'normale' micellaire reiniger van Garnier. Deze is top, ook voor waterproof en zwaardere make-up!

MAC Spellbinder Shadow in Aphrodisiatic, Gravity's Pull en Higher Power - Echte eyecatchers zijn het, deze Spellbinder Shadows. Zo mooi, net als fluweel, in de kleur van edelstenen en heel speciaal met het magnetische effect. Het zijn losse pigmenten, maar omdat ze geïoniseerd en dus magnetisch geladen zijn, blijven ze netjes in het potje zitten, waar onderin een magneet verstopt zit.

MAC Brow Sculpt Brow Pencil in Lingering - Dit handige potloodje bevat een spoolie en wenkbrauwproduct in één. De Brow Sculpt is druppelvormig en geeft vrij gemakkelijk kleur af - perfect voor een naturelle wenkbrauw.

Chanel Rouge Allure Ink in Amoureux - Dit is een superlichte matte liquide lipstick, maar niet te vergelijken met andere matte, vloeibare lipsticks. De formule is véél lichter en supercomfortabel, glijdt over de lippen en laat precies een voile over de lippen na. Blijft helaas wel niet de hele dag zitten.

Guerlain Cils d'Enfer mascara - Altijd happy als er een extraatje bij een product zit. Bij deze Cils d'Enfer mascara zat een mini van de Météorites Base, een fijne primer voor onder de foundation.

Jean Paul Gaultier Le Classique eau de parfum - Van mijn absolute nummer een koop ik een keer per jaar een nieuwe flacon en dan liefst tijdens een kortingsactie. Veel liefde voor deze geur!

Clarins Fix' Make-Up spray - Ik maak even een zijsprong van de Urban Decay All Nighter spray en het is een gevalletje "YouTube made me buy it", haha. Op aanraden van ttsandra probeer ik de spray van Clarins.

Biotherm Total Renew Oil Biosource - Drama alom, want geen Philosophy Purity meer te krijgen bij Ici Paris XL. Ik vloekte even binnensmonds en zocht een alternatief. Deze van Biotherm lijkt me niet slecht, maar ik houd jullie verder op de hoogte!

Collistar Pure Active Hyaluronic Acid & Collistar Hyaluronic Acid Aquagel & Collistar Pure Active Collagen & Collistar Collagen Cream Balm - Twee keer een serum met bijpassende crème van Collistar, de ene lijkt me fijn voor 's morgens, de andere is dan weer iets voor de avond.

Rodial Super Acids X-Treme Cleanser & Rodial Dragon's Blood Eye Masks & Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Mask - Ik was al even benieuwd naar het merk Rodial! Als ik bij nieuwe skincare niet weet waar te beginnen, is een cleanser voor mij altijd een veilige instapper. De oogmaskers leken me ook wel wat en het bijbehorende hydraterende masker belooft veel goeds!

Shu Uemura x Murakami Wonder Worker - Deze haarprimer beschermt je haar bij het föhnen en heeft een verzachtend anti-frizz effect. Even sprayen op de lengtes en punten!

Maybelline Master Precise eyeliner pen - Voor ik als een blok viel voor de Dior Art Pen, gebruikte ik steeds de Master Precise. Met het kerst- en soldenbudget in het achterhoofd, koos ik weer voor die laatste, maar het puntje is helaas ietsje minder lang en fijngevormd, even wennen dus!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Wauw, toffe haul! Veel mooie producten zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JAWEL, ik ben principieel tegen comfy loungewear!!! ;-) Leuke video weer. Make-up remover met veel parfum en weinig power vind ik ook maar niks, leuk dat die van Kruidvat zo verrassend goed werkt. De olie cleanser van Biotherm klinkt veelbelovend, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lol! We all love loungewear! :D
   Ik was al blij dat ik terug een deftig werkende budgetoptie had voor mijn oogmake-up. Ik test snel de olie van Biotherm uit!

   Verwijderen
 3. Mooie nieuwe producten heb je in huis! Fijn om te horen dat je de bi-fase oogdemaquillant oké vindt. Alvast slechter dan de Action oogdemaquillant kan al niet ;-).

  Veel plezier met de producten.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig