6 december 2016

Lancôme La Vie Est Belle L'Eau de Toilette

Lancôme La Vie Est Belle eau de toilette

Al ettelijke jaren lachen Lancôme en muse Julia Roberts ons breed toe: geluk in een flesje, dat is La Vie Est Belle. Happiness alom en een ware verrassing voor mijn neus, die niet anders kon dan zich overgeven aan zoveel blijdschap.

Deze Lancôme La Vie Est Belle L'Eau de Toilette is een lichtere versie dan de oorspronkelijke eau de parfum, maar het heeft nog steeds een 'gourmand' warmte in zich die gedragen wordt door de bloemige en zachte, creamy geurnoten. Het is geen nieuwe geur, maar ik heb de eau de toilette pas onlangs leren kennen.

Lancôme La Vie Est Belle eau de toilette

Ik vind de flacon erg mooi: chique, zwaar en statisch, maar met overduidelijk elegante lijnen die het geheel een modern karakter geven. Bovenaan de flacon vind je een frivool iriserend strikje, dat doet denken aan een Parisienne die een sjaaltje rondom haar nek heeft gewikkeld. Het zilverkleurige strikje bevat op schijnbaar eenvoudige wijze waar dit parfum voor staat: een ode aan geluk, aan een onweerstaanbare glimlach en de keuze om elke dag blij en vrolijk (of minstens positief) door het leven te dartelen.

La Vie Est Belle L'Eau de Toilette is zoetig en bloemig, maar met een opvallend opgewekte toets. De bloemenpracht van de eau de toilette heeft nog steeds de poederige iris in zich, maar voegt daar een meer zonnige en warme magnolia essence aan toe, tesamen met een absolu van witte bloemen voor de nodige zachtheid en sensualiteit. Onderliggend krijgt de geur zijn diepte en warmte van patchouli en vanille en is er een aanwezige zoete, gourmand blend (amandelen, pralines, siroop en tonka) die het geheel een speelser karakter geeft.

De balans tussen bloemig en zoet zit nét goed - soms kan een gourmand geur te zoet en overdadig overkomen, maar dat is bij La Vie Est Belle L'Eau de Toilette gelukkig niet het geval: de majesteuze magnolia essence biedt voldoende tegengewicht. De geur blijft ook héél lang hangen en werd ook opgemerkt door mijn omgeving - in positieve zin!

Lancôme La Vie Est Belle L'Eau de Toilette - 50 ml voor ongeveer € 62,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Prachtige flacon!
  Ik moet eens snep langs de parfumerie shop gaan om eraan te snuffelen.
  Ik hou van zoete geuren.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hiervan de eau de parfum gehad... Ben nu wel benieuwd naar de eau de toilette versie :-).
  Mooie oorbellen trouwens op de achtergrond, mag ik vragen van waar deze zijn? Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kocht ik bij Les Soeurs, maar al een tijdje geleden. Geen idee of ze nog worden verkocht!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig