10 december 2016

Weekly vlog: The Body Shop, teambuilding & terug gaan lopen!

Weekly vlog

De vlog waarin ik jullie meeneem naar het kerstevent van The Body Shop en mijn teambuilding met - uiteraard - lekker eten, waar ik de pizza er af probeer te lopen :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Good stuff bij The Body Shop zo te zien, benieuwd naar die matte lippenstiften. Jaaaa, december is een leuke maand eh, vind ik ook. Er staat echt veel leuks op de planning bij jou zo te horen. Wij hebben ook geen kerstboom staan, we zijn toch weg tijdens de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, in december is het altijd extra feest met mijn verjaardag erbij. Oh ja, als je niet veel thuis bent, is het een beetje zonde om een boom te zetten.

   Verwijderen
 2. Food haha daar word ik nou altijd vrolijk van! hele leuke vlog weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk filmpje! Ik zou ook dringend mijn sportkleren nog eens moeten bovenhalen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is niet altijd evident om daar tijd voor te maken - we hebben al zoveel te doen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig