20 december 2016

MAC Viva Glam Ariana Grande II

MAC Viva Glam Ariana Grande II

De tweede Viva Glam-samenwerking tussen MAC en popster Ariana Grande is al enkele maanden een feit en zal je vast en zeker al op meerdere blogs hebben zien voorbijkomen, maar ik vond het de moeite om het duo alsnog op camera vast te leggen!

In haar eerste Viva Glam-ronde eerder dit jaar ging Ariana voor een hele diepe, donkere lipstick en een lichte gloss. Ook ditmaal schuwt ze het contrast niet: MAC Viva Glam Ariana Grande II pakt uit met een vrij felle lipstick en een eerder getemperde lipglass die voor wat tegengewicht zorgt.

MAC Viva Glam Ariana Grande II

Deze Viva Glam lipstick is een felle, poppy, medium diepe en koele magenta kleur met een satijnmatte finish. Heel dekkend, meteen vanaf het eerste laagje en een plezier om over de lippen te vegen. Niet volledig mat en droog maar eerder satijn, wat het draagcomfort zeker ten goede komt en toch voor een redelijk goede houdbaarheid zorgt, zeker als je er nog een lippotlood onder zou dragen.

Toch wat too much? Met een laagje van de Viva Glam lipglass erover haal je de extreme felheid weg en wordt 'ie in mijn ogen nóg mooier - ietsje voller en warmer. De lipglass is eerder neutraal, getemperd mauve met een hintje roze en houdt zich perfect staande tegen al dat poppy geweld van de lipstick. De lichte shimmers zijn op de lippen niet heel aanwezig, maar geven het geheel een klein beetje meer sprankel. Voor mij blijft de textuur van MAC lipglass de beste, omdat ze met hun perfecte dosis plakkerigheid héél goed op de lippen blijven zitten en niet buiten de lijntjes migreren. In mijn laatste vlog kan je het duo trouwens 'live' aan het werk zien - en ja, ik vond de combinatie meer dan geslaagd!

Voor wie het nog niet wist: de volledige opbrengst van de Viva Glam lipsticks gaat naar het MAC AIDS Fund.

MAC Viva Glam Ariana Grande 2 - bij MAC counters, stores of hun webshop
Lipstick - € 20,00
Lipglass - € 19,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleuren!
  Zo een mooi make-up collectie.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren zijn niet zo mijn ding, maar ben natuurlijk wel helemaal pro het Viva Glam initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig hebben ze meerdere Viva Glam kleuren, uit het verleden ook. Viva Glam V is ook een van mijn favorieten en die is heel wat neutraler.

   Verwijderen
 3. Wát een geweldige kleur. Ik zou het zelf niet dragen, maar vind het prachtig staan bij anderen! En wat goed dat de opbrengst naar het AIDS fonds gaat =)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig