23 december 2016

Weekly vlog: kerstverlof & Le Pain Quotidien @ Maasmechelen Village!

Weekly vlog

De eerste week van mijn kerstverlof zit er alweer bijna op - hoe dan?! Ik bezocht onder meer Maasmechelen Village, waar er zopas een nieuwe Le Pain Quotidien opende. Aangezien ik er kind klant aan huis ben, móest ik even langsgaan! En ja, dan blijft een mens wel eens hangen voor een rondje outletshoppen... ;-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Nu ben ik benieuwd naar hetgeen je kocht in maasmechelen Village. Heb je er ook beauty geshopt? Mogen we weten wat je kocht? Ik zeg 'we', want ik ben vast niet de enige die er benieuwd naar is;) Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar het masker van biotherm. Zo, dan ga ik maar eens slapen :D Hihi. Daag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, geen probleem ;-) Ik kocht geen beauty - bij L'Occitane ben ik niet binnen geweest, want ik heb net een hele maand die adventkalender geopend dus ik heb voldoende voorraad. En er is ook een Esteé Lauder outlet geopend, daar ben ik wel geweest, maar van bijvoorbeeld de Double Wear foundation waren er maar drie kleuren en de mijne zat er niet tussen. Dus ik heb er eens rondgekeken, maar met lege handen buiten gewandeld. Ik heb wel die roze jas gekocht van in het filmpje en nog een ander vestje en sokken :-)

   Verwijderen
 2. Leuke vlog ;-)

  Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Voor jou hetzelfde, absoluut fijne feestdagen en een sprankelend nieuw jaar. Bedankt voor het volgen en lezen van de blog! xxx

   Verwijderen
 3. WOW wat een rij bij Ellis, en wat een geduldige mensen zijn jullie :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig