9 januari 2017

Charlotte Tilbury Liv It Up & Pink Venus

Charlotte Tilbury Hot Lips Liv It Up

Op mijn kerstwishlist: méér Charlotte Tilbury! En dus kreeg ik enkele weken geleden dit duo cadeau: de Hot Lips lipstick in Liv It Up en het Lip Cheat lippotlood in Pink Venus.

Voor haar Hot Lips collectie zocht Charlotte Tilbury inspiratie bij een aantal bekende vrouwen, die elk hun eigen kleur kregen. Toegeven, het concept is niet helemaal nieuw, L'Oréal doet het bijvoorbeeld al jaren, maar Charlotte weet het te verkopen!

De Hot Lips bestaan in twee formules - de creamy K.I.S.S.I.N.G. dan wel de Matte Revolution formule - en Liv It Up (als in: geïnspireerd door Liv Tyler) is er eentje van de K.I.S.S.I.N.G. familie. Charlotte Tilbury zocht een lipstick die de perfecte metgezel zou zijn voor Livs hybride look: een beetje lief en een beetje rock 'n roll. Liv It Up werd een mooie, nog vrij draagbare roze kleur, net als een ontluikend rozenknopje. Maar dan wel perfect te matchen met een sexy smokey eye, as you do.

De K.I.S.S.I.N.G. formule is creamy maar met een fluweelmatte finish en bevat bijkomend enkele ingrediënten die je lippen er beter en gehydrateerd laten uitzien. De lipstickvorm is erg prettig om mee te werken: met de hoekige punt kan je vrij gemakkelijk de hoekjes en lijntjes van je lippen volgen.

Charlotte Tilbury Hot Lips Liv It Up
Swatches: Pink Venus - Pink Venus + Liv It Up - Liv It Up

2016 was voor mij toch wel het jaar van het lippotlood. Ik had er voorheen al een aantal in mijn collectie, maar ik gebruikte ze bitter weinig. Sinds vorig jaar is daar verandering in gekomen, en terecht! Met een lippotlood kan je je lippen mooi uittekenen en eventueel wat corrigeren (lees: symmetrie faken), je lippen er op een naturelle manier wat voller uit laten zien en het geeft ook een goede hechtingsbasis voor lipstick, wat de houdbaarheid dan weer vergroot.

Mijn eerste crush was Charlotte Tilbury's Lip Cheat in Pillow Talk en ik wist het meteen: ik wil meer! Volgende op de lijst: de Lip Cheat in Pink Venus. Eigenlijk het maatje van haar lipstick in Bitch Perfect, maar ik vind hem evengoed werken met Liv It Up. In het echt swatcht Pink Venus wel eerder koraalroze dan gewoon roze, maar dat kan je wel terug uitbalanceren met de juiste kleur lipstick erover. Pink Venus is iets minder universeel dan Pillow Talk, maar alsnog een héél bruikbare kleur in mijn collectie!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Ugh, love alles van Charlotte Tilbury! Pillow Talk moet ik nog altijd eens proberen, klinkt zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut de moeite! Niet enkel Pillow Talk, maar heel wat meer producten ook. Mocht je ooit in Londen zijn en de kans krijgen om haar winkel in Covent Garden binnen te stappen, zeker doen! Dat maakt de beleving nog leuker.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Jaaa, ik wist wel dat er meer liefhebbers voor zouden zijn :-)

   Verwijderen
 3. Waauw, prachtig!! Ik heb nog niets van het merk, moet ik snel eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de lipproducten proberen, die zijn echt héél goed.

   Verwijderen
 4. Helemaal mijn kleurren, schot in de roos!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al twee nieuwe kleuren op het oog, haha. Shame on me ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig