5 februari 2017

Filorga Hydra-Filler Mask

Filorga Hydra-Filler Mask

Hoera voor deze luie zondag! Een momentje van puur geluk: uitslapen, rustig ontbijten, de hele dag rondsloffen in comfortabele homewear, de tijd maken om wat te bloggen... én om nieuwe producten te testen, zoals dit Filorga Hydra-Filler Mask.

Intussen zijn sheet masks zeker geen onbekende meer, en weten we dat ze je op korte tijd een maximaal effect bezorgen met een minimale inspanning.

Filorga voorziet niet één, maar meteen twee sheet masks en dat in ware yin-yang stijl. Het Time-Filler Mask is gemaakt van zwarte vezels en bevat gladstrijkende, liftende bestanddelen en collageen. Ik testte de tegenhanger, het witte Hydra-Filler Mask, dat je ziet op de foto.

Het witte masker is gemaakt van een vezel op basis van eucalyptuspulp. Dit is een soepel en zeer absorberend materiaal, waardoor het serum erg goed wordt opgenomen en er amper residu in het zakje achterblijft. Om zijn vorm in de verpakking te behouden, hangt het masker op een soort van netje, dat je gemakkelijk van elkaar kan scheiden.

Op mijn gezicht voelt het masker aan als een tweede huid en creëert het de perfecte omstandigheden voor maximale absorptie. In het begin is het even zoeken naar de pasvorm (ik had de indruk dat het erg nipt zit rondom ogen en lippen), maar het blijft echt heel goed zitten en schuift absoluut niet van mijn gezicht af.

Tijdens het kwartier dat het Hydra-Filler Mask inwerkt, krijgt mijn huid een flinke hydratatieboost. Het masker is doordrongen van hyaluronzuur (groot vochtinbrengend vermogen, wordt snel door de huid opgenomen en geeft een glad en vol resultaat), NMF-like complex (Natural Moisturising Factors, met aminozuren, melkzuur, urea, mineraalionen en suikers die de hele dag het vocht vasthouden) en aloë vera (laadt de batterijen weer op, verfrist, laat de huid stralen).

Iets meer dan een kwartier later (ik laat het Hydra-Filler Mask gewoon zo lang mogelijk zitten) is het masker heel wat droger en heeft het serum de transfer gemaakt naar mijn huid. Het zorgt op zeer korte tijd voor heel wat hydratatie en een plumpend effect en mijn huid ziet er in een keer heel wat frisser en wakkerder uit. Het doet gewoon zo'n deugd en dat het een instant effect heeft, maakt het extra fijn. Prijsgewijs zit het masker wat in het middensegment, maar ik vind het an sich nog best betaalbaar voor een meer high end skincareproduct.

Filorga Hydra-Filler Mask - 23 g voor € 9,90 bij Ici Paris XL en de apotheek

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Klinkt goed, ben reuze benieuwd! Ik kwak straks ook een masker op m'n toet. Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heerlijk, perfecte weekendafsluiter lijkt me dat! Jij ook een fijne avond!

   Verwijderen
 2. Klinkt goed seg. Deze wil ik zeker een keertje proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is zeker fijn testmateriaal als je van dit soort maskers houd!t

   Verwijderen
 3. Dat viel mij ook op, als je het er na 15 minuten afhaalt is het helemaal opgedroogd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig