6 februari 2017

Weekly vlog: dagje zee & Sisley event

Weekly vlog

Hubby en ik trokken een dagje naar zee - lekker uitwaaien, door de winkelstraten lopen en genieten van een etentje met ons tweetjes. Later in de week trok ik naar een event van Sisley in Brussel, waar ik een mooie mix van huidverzorging en make-up ontdekte. Oh ja, de zure ouwels waren absoluut een hoogtepunt die avond! :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Leuke vlog en wat een fijn event!
  Waar had jij de prachtige roze kolbert geshopt?

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn roze jas is van Essentiel en kocht ik onlangs in Maasmechelen Village (outlet).

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig