13 maart 2017

InstaLoves: februari - maart 2017


Wel, hallo, lente! Deze namiddag was ik op weg naar een vergadering en trok ik snel deze selfie. Ik droeg nog wel een sjaal, maar mijn zonnebril was evenzeer meer dan welkom!

Ik merk dat ik nood heb aan wat meer zon en frisse lucht; de winter duurt mij nu toch wat te lang. Ik heb het moeilijk om alles in balans te houden en dat heb je hier op de blog vast en zeker gemerkt, want de artikelen volgen elkaar in een trager tempo op. Elke keer denk ik: dáár wil ik over bloggen, díe foto's wil ik nog trekken! En dan is het weer druk op het werk, valt er na de uren nog vanalles te regelen, is mijn weekend gevuld met sociale activiteiten, komt het er niet van en begint de drukke werkweek weer. Iets waar ik zelf snel verandering in hoop te brengen, want mijn blog, dat blijft toch echt wel mijn uitlaatklep!


Nog even de full outfit van deze morgen - ik was zo blij dat ik mijn winterjas achterwege kon laten! Deze cape kocht ik bij Ted Baker in Maasmechelen Village en de zilveren schoenen vond ik afgelopen weekend in Londen. Say what, Londen? Yes, meer daarover straks!Enkele weken geleden liep iedereen rondom mij te snotteren. Ik heb het proberen tegenhouden - handen wassen en smeren met antibacteriële gel - maar helaas, het heeft niet mogen zijn. Ik werd verkouden! Toen ik mijn beklag deed op Twitter, kreeg ik een verrassend berichtje van Kleenex en een dag later ontving ik dit hulppakketje in de bus. Wat een verwennerij: zachte Kleenex tissues met balsem, verfrissende douchegel, keelpastilles en een vitaminekuur - ik was nog nooit zo blij om verkouden te zijn!


Ook verwarmend: homemade chili con carne! Mijn hubby probeert graag eens iets nieuws en ik mag dan proeven. Het is geen authentiek recept, maar ik vond het lekker!Make-uppen! Rituals daagde mij uit om hun Serene look na te maken en ik liet mij dat geen twee keer zeggen. Ik kreeg thuis een doosje opgestuurd met de make-upproducten en probeerde mijn eigen versie toe te passen. Het resultaat zag je ook al in deze blogpost!


Ik heb een zwak voor schoenen, mensen. Aan zee kocht ik deze enkellaarsjes van Pertini - een beetje assorti met mijn tulpen, haha!


Als uw woonkamer een fitness wordt... Blogilates op groot scherm en gaan!


Een heuse beestenboel in onze tuin. Het konijn van de buren ontsnapt graag uit zijn kot om bij ons gras te komen eten en de kat van de overburen komt graag aan het raam zwaaien naar Tigra. Ineens zag ik ze daar tesamen zitten, ik vond het zwartwitcontrast wel grappig!Die van ons maakt het zich graag gemakkelijk. Eerst neemt ze mijn warme plaats in de zetel in, daarna nestelt ze zich in de mand met propere was.Een bezoekje aan Gent stond ook op de planning! We aten het malste stoofvlees ever bij Mémé Gusta en voor het dessert gingen we langs bij het pas geopende Holy Food Market. Het was er pokkedruk, maar ik slaagde erin om een bubbelwafel te bestellen - wel érg zoet!Nieuwe beautylanceringen en lekker eten, een geslaagde combinatie! Lierac en Phyto stelden enkele nieuwe producten voor op locatie bij Chyl in Brussel en we kregen er heerlijke, gezonde hapjes voorgeschoteld.


Een van de dingen die mij afgelopen weken het meest bezig hielden: het werk. Elke week denk ik: "en nu wordt het rustiger", maar dat gebeurt nooit, haha. Dat maakt het natuurlijk ook wel interessant, maar ik wil mij toch een iets regelmatiger blogschema aanmeten.


Al moet ik zeker niet klagen, er stond zeker meer dan genoeg leuks in de agenda. Ik won via de Facebook-pagina van Vitra twee tickets voor de Eames-expo in C-Mine en kon er dus mijn designhartje ophalen.
Het was precies al 'pan' wat mijn make-up deze maand betreft. Mijn favoriete bronzer van Charlotte Tilbury brak in verschillende deeltjes, deze highlighter van Dior werd ook intensief gebruikt en mijn lippotlood van Charlotte Tilbury was op sterven na dood. Mijn Londen trip kwam dus nét op tijd!Begin dit jaar spotte ik een actie van Eurostar - een enkele rit naar Londen voor 29 euro... dat kon ik niet laten liggen! Dus boekten hubby en ik een citytripje Londen en begon ik met de planning. De laatste keren bezocht ik Londen telkens voor één dag, 's morgens vroeg heen en 's avonds laat terug. Absoluut tof, maar zeer vermoeiend én je moet dan echt wel kiezen wat je doet en bezoekt. Met een iets ruimere tijdspanne was er ineens meer ruimte voor een aantal héle leuke activiteiten. Met stip op één: een bezoekje aan Facebook London! Een ex-collega van Timo werkt daar al enkele jaren en we sprongen 's middags binnen. Toch wel impressionant om te zien, al was het maar voor de heuse snoepwinkel die er naast hun kantine staat. That's right. FREE. CANDY. Ik was maar al te blij toen ook ik mijn zakje mocht vullen. Ze hadden er zure ouwels, dus dan weet je het wel.In de namiddag had ik gereserveerd bij Sketch, voor een heuse Engelse high tea. En dat is nog niet alles, de high tea wordt geserveerd in The Gallery, een volledig roze zaal. ROZE. ALL. OVER. En dan nog eens een chevron vloer! I die! Het is absoluut niet goedkoop, maar deze belevenis was mij zijn geld meer dan waard. De aankleding en de atmosfeer alleen al... en dan vergeet ik nog bijna te zeggen dat het écht heel erg lekker was. Alsof ik droomde: a volonté thee leuten (de béste pepermuntthee die ik ooit al dronk!) en zoveel sandwiches, taartjes en scones als je maar wilt, het is een ervaring die ik ten zeerste kan aanraden.


De bloemenpracht aan de ingang van Liberty heb je vast al eens op Instagram gespot - ik werd er meteen zo vrolijk van!De volgende ochtend gingen we wéér eten, ditmaal in de hoogte bij Duck & Waffle - vanop de 40e verdieping heb je een mooi zicht over heel Londen, speciaal! We kregen een tafeltje vlak aan het raam en konden dus extra genieten van het uitzicht. Ook al was het die ochtend nog een beetje mistig, ik vond het toch een unieke ervaring. Ik ging voor een semi-gezond ontbijt met roerei, avocado en a side of bacon.Op wandel richting Tate Modern, liepen we voorbij St Paul's Cathedral. Het was er nog erg rustig! Een snapshot van de typische rode telefooncellen mocht ook niet ontbreken.Vanaf St Paul's is het rechttoe rechtaan richting Tate Modern en over de Millennium Bridge. Een groot deel van Tate Modern is gewoon gratis te bezichtigen en ook het gebouw zelf, een voormalige elektriciteitscentrale, is de moeite. Neem zeker ook de lift naar de 10e verdieping, van waaruit je weer een heel mooi beeld krijgt op Londen!


Zaterdagavond gingen we richting Covent Garden voor een portie Shake Shack. I love me some cheese fries! Het doet ons denken aan ons vakantie in NYC en het is ook gewoon erg lekker. Een caloriebommetje, maar lekker!

Ik heb onze trip - natúúrlijk - gevlogd en aan een London shoplog (beauty en fashion) mag je je ook nog verwachten. Fijne week!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooie foto's allemaal. Nu heb ik zo'n zin om nog eens naar Londen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ik heb ervan genoten, kortbij en toch een heel ander gevoel dan de steden hier bij ons.

   Verwijderen
 2. Zien er weer 2 leuke maanden uit. Die bubbelwafel, hoe goed ziet die uit! En wat leuk dat je bij Facebook in Londen bent geweest. Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar het staat wel al lang op mijn lijstje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader! En er is zoveel te doen en te zien, echt voor ieder wel wat wils.

   Verwijderen
 3. Ah Londen, always a pleasure! :) Geen idee wat zure ouwels zijn wel ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Euhm, vliegende schotels? Van die hosties met zuur poeder in vanbinnen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig