21 april 2017

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt

Het heeft mij twee pogingen gekost om het Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt de mijne te maken. Bij mijn tweede poging - de eerste poging zag je in deze vlog - kon mijn geluk niet op en pikte ik het allerlaatste exemplaar op bij Parfuma. Yihaa!

Reflects Gilt is een limited edition en behoort tot de Soleil 2017 collectie, vandaar ook de witte verpakking met gouden accenten. Swoon. Een heel contrast in vergelijking met de donkere standaardverpakking, maar ik vind het wel een mooie manier om het limited edition-aspect in de verf te zetten.

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt

De twee poeders - geelgoud en roze - zijn geïnspireerd op de kleuren van de zonsopgang en zonsondergang en werden voorzien van een flinke dosis glans. Dit is overduidelijk níet het geschikte product voor de liefhebbers van de subtiele highlighter... Ik daarentegen ben de verpersoonlijking van een ekster en word helemaal happy van een dosis bling, dus voor mij was dit instant liefde. Erg 'sheer' vind ik Reflects Gilt niet: er komt best wat pigment van af, dat je wel heel gemakkelijk mooi kan uitblenden omdat het fijne poeder van goede kwaliteit is.

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt
Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt - schaduw

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt
Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt - zonlicht

Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt


Eigenlijk is Reflects Gilt nog best veelzijdig - voor een duo highlighter, dan: het duo is apart, gemengd, droog, nat, als highlighter op je gezicht of als oogschaduw te gebruiken en dat maakt mij eens zo happy. Ik heb er nog een full face foto bij geplakt: ik draag een mengeling van de twee kleuren op mijn jukbeenderen en op de neusbrug, aangebracht met een MAC 165 kwast. Helaas was de zon ditmaal afwezig dus zie je daarop Reflects Gilt niet sprankelen in volle glorie.

Reflects Gilt was mijn absolute favoriet uit de Soleil-collectie, al zal het niet meer zo gemakkelijk zijn om er aan te geraken - waarvoor mijn excuses!

Tom Ford Soleil Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt - € 74,00 bij Parfuma

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig