9 juni 2017

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Mijn liefde voor het Sleek Solstice Highlighting Palette brandt nog steeds hevig. Voor een highlighting junkie als mezelf - never enough glow! - is het Solstice palet met zijn ijzige highlighters een geschenk uit de hemel dat perfect werkt voor mijn lichte huid.

In een van mijn laatste weekly vlogs zag je al een sneak peek van mijn nieuwste aanwinst: het Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette is een ander type highlighterpalet, met voornamelijk gouden tinten. Een cadeautje voor jouw inner golden goddess, net op tijd voor de zomer. Verpakkingsgewijs in dezelfde stijl als de eerdere highlighting paletjes: een glanzend gouden doosje met binnenin een spiegel, een kwastje en vier highlighters en dat alles voor een wel zéér fijne prijs.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

In tegenstelling tot het Solstice palet (drie poeders en een crème) bevat Cleopatra's Kiss twee poeders en twee crèmes: links bovenaan Sphinx (diep gouden poeder), rechts bovenaan Delta (bronzen crème), links onderaan Dynasty (licht gouden crème) en rechts onderaan Goddess (roze poeder met zilveren glitter). De namen van de highlighters staan aan de binnenzijde enkel vermeld op het plastiekje dat bovenop het palet ligt als je het opent en staan ook gedrukt op de achterzijde van het palet.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette
Swatches van links naar rechts: Sphinx - Delta - Dynasty - Goddess

Sphinx is een mooi gepigmenteerd diep gouden poeder dat egaal aanbrengt. Delta is daar zowat de crème versie van, met een extra shot bronsgoud. Ook superzacht en egaal, met iets meer een inner glow dan een sprankel. Eveneens crème, maar dan licht geelgoud, is Dynasty. Deze crème brengt iets lichter, minder egaal aan, maar werkt qua kleur wel goed voor mijn teint. De roze Goddess presteert naar mijn aanvoelen het minst van de vier, omdat de kleur veel minder homogeen oftewel een beetje brokkelig swatcht en zo de zilveren glittertjes met de aandacht gaan lopen.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Ik gebruikte alle vier de highlighters in deze look - in mijn first impressions video zie je een volledige applicatie waarbij ik de handleiding op het doosje hebt gevolgd: Sphinx op het wenkbrauwbot, Delta op de neusbrug, Dynasty op de jukbeenderen en Goddess op de cupidoboog.

En hoewel ik het een mooi resultaat vind, stoot Cleopatra's Kiss mijn geliefde Solstice niet van de troon. Cleopatra's Kiss lijkt me het perfecte palet voor mensen met een medium of donkere huid, omdat daar de gouden tinten werkelijk tot leven kunnen komen. Op mijn lichte huid geven ze volgens mij net niet hun volle potentieel weer en dat maakt dat ik Cleopatra's Kiss toch zal laten staan voor haar Solstice zusje. Mogelijks grijp ik sneller naar Cleopatra's Kiss in de zomer, als mijn huid wat meer getaand is voor een portie onvervalste golden goddess.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette - 9 g voor € 13,99 bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig