7 juni 2017

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo in Moodlight

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo 01 Moodlight

Even voor ik head over heels viel voor het limited edition Tom Ford Sheer Highlighting Duo in Reflects Gilt, kocht ik in Londen een duo uit de vaste collectie. Say hello to... Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo in 01 Moodlight!

Moodlight stond zelfs al op mijn radar toen ik in 2015 naar NYC ging, maar het oogschaduwpalet in Nude Dip stond net ietsje hoger op de wishlist, dus werd Moodlight een mental note in mijn achterhoofd, onder het hoofdstuk 'als ik ooit nog eens iets koop van Tom Ford, wordt het dit'.

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo 01 Moodlight

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo 01 Moodlight

Moodlight is een poederhighlight duo in de gekende Tom Ford verpakking. Heerlijk luxueus en een waar genot om te gebruiken. Binnenin krijg je enkel de twee poeders (samen 12 gram) en een spiegeltje maar geen overbodige kwastjes. De poeders zijn van topkwaliteit: superzacht maar niet van de droge, poederige soort. Eigenlijk is dit meer een gebakken cream to powder textuur en dat maakt dat ze gemakkelijk aan te brengen en uit te werken zijn.

De witte glanzende kleur (Daylight) bootst de glow van het daglicht na en als je hem droog gebruikt, blijft de glow vrij subtiel. Voordeel daarvan is dat je hem onbeperkt kan opbouwen, zonder dat 'ie de nadruk legt op de huidtextuur. Hij werkt ook fijn in combinatie met de donkere kleur, die dan een beetje lichter wordt. Daylight aanbrengen met een natte kwast geeft dan weer een meer metallic effect en laat je toe de highlighter intenser te maken. Ik draag hem hier droog bovenop mijn blush, op de jukbeenderen. Je ziet overduidelijk wel een glansje, maar het gaat niet in overdrive.

De gouden perzikkleur (Candlelight) bootst het kaarslicht na en bevat een pak meer pigmentatie en glans. Op zichzelf lijkt hij veel te donker, maar ik kan hem goed uitblenden en ook bovenop mijn bronzer aanbrengen. Niet iedereen is fan van shimmery bronzer, maar voor mij kan het absoluut als 'bronzer topper'.

Ik vind Moodlight een prachtig duo waar de luxe van afdruipt. Een musthave? Niet meteen, toch niet als je al voldoende andere highlighters hebt. Maar absoluut geen miskoop, want de kwaliteit is onmiskenbaar aanwezig.

Tom Ford Skin Illuminating Powder Duo in Moodlight - 12 g voor € 75,00 bij Parfuma

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig