29 juni 2017

Weekly vlog: op zondag naar de kapper!

Weekly vlog

Ik ging in op de uitnodiging van Les Cheveux in Overpelt om een bezoekje te brengen aan hun zaak - op zondag naar de kapper, daar zeg ik geen nee tegen! Ik heb het bezoek proberen weergeven in de vlog, maar ik plaats morgen nog een belevingsreview online. Uiteraard mag een portie food in deze vlog niet ontbreken, het mooie weer schreeuwde om alweer een barbecue, ditmaal met vis!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Ik werd uitgenodigd door Les Cheveux en kreeg de behandeling cadeau, maar deze content werd vrijwillig en zonder enige geldelijke compensatie gemaakt. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke vlog en ik krijg meteen zin om naar de kapper te gaan. Ik vind jouw haar model heel mooi en ziet er altijd verzorgd uit. En dat eten hmmm :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig