31 augustus 2017

InstaLoves: augustus 2017


Ik heb het gevoel dat ik voor augustus veel minder foto's heb dan normaal. Het was in elk geval een drukke maand waarin ik volop aftelde naar mijn verlof :D

Na een tip van een vriendin gingen we lunchen bij het pasgeopende Boulebaar in Hasselt - en het was lekker! De kaart schept wel een beetje verwarring: bij de lunchgerechten staat een duidelijk einduur, maar bij de bites staat geen beginuur en lijkt het alsof ze de hele dag beschikbaar zijn, wat dus niet het geval is (enkel 's avonds). Ze waren echter wel zo vriendelijk om mij alsnog de bites te serveren, dus dikke duim omhoog voor de service!


Street art in Hasselt.


Still going strong! Ik blijk een ongelooflijke zweetkoe na mijn workout, maar dat nemen we er maar bij. Ik denk niet dat ik ooit een echte workout high zal ervaren: ik ben achteraf wel altijd blij dat ik heb gesport, maar ik tel ook altijd af naar het einde.


Na de workout, de frietjes! Het klinkt misschien contradictorisch, maar voor mij is dit compleet logisch :D


Al kan ik ook gewoon lekker gezond eten, hoor ;-) Geroosterd brood, een rijpe avocado en wat specerijen zorgen voor een stevig ontbijtje.


De eigenlijke review komt er aan, maar hier is alvast een spoiler: ik begrijp de hele Olaplex-hype niet. Het is absoluut géén slecht product, maar... afgaande op al de raves, had ik er echt wel meer van verwacht.


Yuummm, braambessen! Ik ging ze vroeger wel eens in het wild plukken, maar deze heb ik dus gewoon gekocht. Superlekker!De Hasseltse Virga Jessefeesten zijn voorbij! Over zeven jaar is het weer zover, dus wie het heeft gemist, krijgt een nieuwe kans in 2024 :D Ik ben zelf absoluut niet gelovig, maar ik respecteer wel de inspanningen die alle vrijwilligers hebben geleverd om de ganse stad in te kleden en maar liefst vier ommegangen te organiseren. We gingen een kijkje nemen naar de allereerste ommegang en het was zowaar mooi weer!


Ook Coffee Café deed mee met de Virga Jessefeesten en verkocht een latte met een 'Mariake' on top.
Ik was nog nooit op de Beiaardtoren geweest, maar blijkbaar kan je deze tijdens de openingsuren gratis bezoek met de Hasseltse Uit-pas. Zeker een keertje doen! Het is een steile klim naar boven en de 168 trappen zijn zeker niet voor iedereen, maar het uitzicht mag er zijn.


Mosseltjes gaan er hier altijd goed in, zeker als ze worden geflankeerd door frietjes, haha!


Vlak voor we vertrokken, nam ik een kleine vlogintro op. Kreeg ik achteraf deze foto doorgestuurd, haha! Jep, het ziet er raar uit, maar als ik zelf aan het vloggen ben, valt het mij absoluut niet op. Gelukkig maar!Mijn verlof werd ingezet met een etentje bij Buon'Eatalia. Ik houd absoluut van het interieur, maar nog meer van het eten. Ik koos voor een van de suggesties, tagliolini met tomaat en king krab. Sooo good!


Ik genoot van een heerlijke zomerdag - ik heb vijf uur lang op een zonnebed gelegen met mijn tablet. Zo lui, maar o zo goed! En ik was ook meteen mee met al mijn YouTube-abonnementen, haha!


Zo wil ik mijn verlof anders ook wel doorbrengen :D


Een kleine throwback naar Vanessa haar huwelijk - ik zeg geen nee tegen een grappige foto!


Ik zag deze quote bij @birtegovaerts op Instagram. DIT. BEN. IK. "Ooh, dat is een mooie tegel!". Checkt prijs. Stikt. Het is blijkbaar een talent :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hihi voor de quote. Alvast een fijne vakantie gewenst geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, met alweer veel lekkers! Avocado op toast is ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hè, lekker en snel klaar, wat moet een mens nog meer!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig