7 september 2017

NYC vlog: Empire state of mind

NYC vlog

De eerste NYC vlog is een feit! Op de dag van onze tweede huwelijksverjaardag vlogen we rechtstreeks van Zaventem naar JFK met Brussels Airlines. Om er wat extra cachet aan te geven, kozen we voor de heenreis voor Economy Privilige, wat onder meer neerkomt op extra beenruimte, extra amenities en - niet onbelangrijk - beter eten.

Onze vlucht had helaas wel twee uur vertraging, waardoor we iets langer op Zaventem moesten doorbrengen, maar we waren dan alleszins op tijd ingecheckt ;-)


Onze eerste dag was dus vooral een reisdag waar ons geduld meermaals op de proef werd gesteld: wachten op de luchthaven voor boarding en take-off, een vlucht van 7u40, opnieuw wachten op de luchthaven, wachten aan de douane en dan nog eens de transfer van JFK naar ons hotel. Net als twee jaar geleden kozen we ook ditmaal voor het Ameritania hotel met z'n ideale ligging. Daar ingecheckt, ging het linea recta naar Five Guys voor burgers and fries!


Op dag twee waren we - héllo, jetlag! - vroeg wakker en bezochten we de 86e verdieping van het Empire State Building. Fris en winderig, maar wat een magnifiek zicht over de stad! En natuurlijk kon ik nadien de lokroep van het moederschip (aka Sephora) niet weerstaan, haha :D


Stay tuned voor meer NYC vlogs!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

  1. Leuke video!! Zoveel lekker eten en zoveel moois!! Benieuwd naar meer, en naar de shoplog natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig