29 augustus 2017

NYC beauty wishlist!

Beauty wishlist

Nu mijn verlof is begonnen, kan ik effectief aftellen naar NYC! Twee jaar na ons eerste bezoek aan deze geweldige stad, keren we nog eens terug om te laten onderdompelen in alles wat The Big Apple te bieden heeft. En natúúrlijk kan ik Sephora (lees: het moederschip) niet links laten liggen!

De lijst is eindeloos lang, en als ik de loterij zou winnen, zou ik helemaal los gaan, maar dit zijn een aantal van de uitschieters. 

Of ik de Beautyblender Blendercleanser Pro Solid effectief koop, is nog even afwachten, want het lijkt me een giga - en dus zwaar - blok zeep. Aangezien mijn bagage op de terugreis max 23 kilo mag wegen, zou het goed kunnen dat ik deze laat schieten. Maar het intrigeert me wel! De Pro Solid houdt niet enkel je Beautyblender, maar ook je kwasten schoon en werd speciaal versterkt met steenkool zodat de beauty tools extra proper worden.

Grote kanshebber is deze Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh foundation, het jongste zusje van mijn holy grail Double Wear foundation. Hij belooft een lichte textuur, medium dekking, lange houdbaarheid en een SPF 30. Ik kan niet geloven dat Estée Lauder deze Double Wear Nude weer zonder pomp verkoopt, maar als Double Wear überfan kán ik niet anders dan ook de Double Wear Nude te testen. Ik begin in elk geval al met een voorsprong want ik weet mijn kleur al, jeej!

Twee jaar geleden kreeg ik een mini sample van de Hourglass Mineral Veil primer cadeau en wow... wát een fijne primer! Sindsdien staat hij op de wishlist, maar houdt de prijs mij toch een beetje tegen. Alternatieve kanshebber (en eveneens een zeer fijne primer) is de Too Faced Hangover primer: veel betaalbaarder, met een aangename, hydraterende textuur en een handig pompje.

Kwestie van helemaal in sync te zijn met de locatie: Huda Beauty Liquid Matte Lipstick in Gossip Girl. Een serie naar mijn hart - love, love, love de styling! - dus toen ik de naam zag, was ik om. Dat de kleur een draagbaar everyday pink is, maakt het helemaal perfect. Als ik mijn gading niet bij Huda Beauty zou vinden, zitten er ook enkele kanshebbers tussen de liquid lipsticks van Kat Von D. Keuze genoeg!

Over de Sephora Face en Eye Masks kan ik kort zijn: I want them all! Ter plekke zal ik op gevoel wel een keuze maken, maar voor nu reken ik op een trucklading aan tissue maskers voor het gezicht en de ogen. So good! En ik ga er al meteen gebruik van maken tijdens mijn vakantie en op de vlucht terug naar huis.

Skincaremerk Tatcha krijgt van mij alvast de prijs voor de mooiste verpakking, wauw. Je krijgt er ook een hygiënisch spateltje bij dat je - hoe handig! - in het deksel kan bewaren. The Water Cream lijkt me ideaal voor mijn gemengde huid en is net wat ik nodig heb: een zachte gel-crème die véél hydratatie biedt.

Wat mag ik zeker niet overslaan op beautygebied? Aanraders en suggesties zijn meer dan welkom!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Mooie wishlist! Ik kocht ik Londen de Huda Beauty liquid Lipstick in Bomshell. Ook een mooie everyday kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij heb ik dat lippotlood in diezelfde kleur gekocht. Ze heeft inderdaad erg mooie kleuren, ook voor elke dag.

   Verwijderen
 2. Oh, goede vooruitzichten!! Leuk lijstje, benieuwd wat je gaat meebrengen, en wat er misschien nog extra bijkomt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je kent me al te goed! Er zijn inderdaad wat extra's bijgekomen :D

   Verwijderen
 3. Heel leuk is het allemaal :) Leuke lijst, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lijst! Ik ben alvast heel benieuwd naar een eventueel haul artikel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig