2 augustus 2017

InstaLoves: juli 2017


Hello, sunshine! Te schattig, dit spiegeltje van Kate Spade - een kleine plus bij mijn pakketje van Joico. En van de nieuwe Brightening Veil ben ik trouwens ook zeer te spreken.7 juli was blijkbaar een populaire trouwdatum, want er werden maar liefst 17 huwelijken gesloten in het stadhuis van Hasselt! Iek! Zoiets wordt dan jammer genoeg wel supersnel bandwerk, waarbij je vlak na het jawoord nog net niet de deur uit wordt gesmeten en de volgende al klaarstaat. Dat kan beter, Hasselt! Het trouwkoppel in kwestie hield daarna nog een eigen ceremonie op maat op een andere locatie die ze volledig zelf hadden ingericht. Ik kan me niet inbeelden hoe veel werk ze erin hebben gestoken, maar het resultaat mocht er echt wel zijn. Erg mooi, al was een ceremonie met een duurtijd van twee uur dan weer het andere uiterste.


We vonden een nieuwe lunchspot in Hasselt, De Refter! Het was heerlijk weer, dus zochten we een plekje op het kleine terras vlak voor de deur. Onze boterhammen kwamen rijkelijk belegd, dus ik denk dat we daar zeker nog eens een keertje teruggaan.


En mooi weer, dat schreeuwt natuurlijk om barbecue! Supersnel dessertje: snij een rijpe banaan langs een zijde open (maak als het ware een 'flapje'), snij de banaan in stukjes en haal om en om een stukje eruit. Zo krijg je ruimte om stukken chocolade in de banaan te steken. Leg even op de barbecue tot de schil aan de onderkant zwart wordt en de chocolade lichtjes is gesmolten. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een lepeltje. Héérlijk!


Oh... toen was ik echt wel heel lui. Ik had een dagje verlof, was alleen thuis en kreeg een klopje. Languit op bed in mijn loungewear, iPad erbij en een doosje gratis schepsnoep van het Kruidvat. Slecht, ik weet het, maar zó goed.Nieuwe nagelspulletjes van Close! Belgisch en exclusief te koop bij Planet Parfum. Als Essie Fiji en Essie Van 'D Go een kindje zouden krijgen, zou het eruit zien als Close La Donna. Supermooi kleurtje! Lakte gemakkelijk en dekte in twee laagjes. De topcoat met de leukste naam ever, Señor Speedy, bleek ook een budgettoppertje en maakt zijn grappige naam meer dan waar want hij droogt supersnel.


Planet Parfum is trouwens on a roll, amai! De make-up van Make Up For Ever werd recent aan hun online assortiment toegevoegd en vanaf september zou het ook in enkele geselecteerde winkels liggen. Handig, want dat maakt MUFE nét ietsje gemakkelijker te krijgen (en te swatchen). Het UltraHD poeder en de Smoky Lash mascara zijn bij mijn weten al jaren enkele van MUFE's bestsellers, maar ik ben benieuwd naar meer.


Een carfie, zoals ze dat zeggen. Ik kon niet weerstaan aan de lokroep van de L'Oréal Lip Paints - beïnvloedbaar, ikke? Hoezo? ;-) - en kocht een Matte en Lacquer. De Lacquer in Darling Pink... hartjes!


Op bezoek bij het petekindje van Timo. Zes jaar werd ze al, dat gaat snel! We zien ze helaas niet zo vaak, want ze woont met haar ouders in Dubai, maar een à twee keer per jaar komen ze nog eens terug naar België en dan is er altijd een korte familiereünie. Ineens kwam deze luchtballon langszweven - ik weet niet of je het zo duidelijk kan zien, maar het was een gigantische smiley.


Outfit of the day! Dat was toen er nog geen lipstick aan de kraag hing, lol. Een fikse wind gooide roet in het spel en ik liep als een gevlekte lipstickdalmatiër rond in de stad. Gelukkig kon ik het er wel zonder problemen uit wassen! Ik word nog een echte huisvrouw, haha.


Mijn nieuwe compagnon voor tijdens workouts: de Fitbit Charge 2 met een lavendelkleurig bandje en rosé gouden accenten - I like! Overdag draag ik meestal wel mijn gewone horloge, maar als ik ga sporten, gooi ik de Fitbit rond mijn arm. Zeer handig om onder meer het aantal stappen, verbrande calorieën en hartslag te meten!


Lunch bij Pulcinella in Hasselt! Heerlijke locatie, op een terrasje in de schaduw van de Sint-Quintinuskathedraal. En vooral: lekker eten! De pizza Pulcinella was rijkelijk bezaaid met verse artisjokken, kappertjes en anjovis - superlekker, helemaal mijn ding (dit zijn de ingrediënten die ik thuis ook op mijn pizza smijt) dus mijn dag kon niet meer stuk.


Nou, dat voetenbankje was duidelijk al bezet.Een avondje uit eten met vrienden bij Het Verloren Rund in Mol. Superlekker en de chef deed er ook niet moeilijk over dat ik mijn steak graag bien cuit eet - hij was perfect gebakken, doorbakken maar niet droog! Of ik nog zin had in een dessertje? Natuurlijk. Die banana split met chocoladesaus klonk als muziek in de oren. Kwamen ze daar af met een bord met maar liefst VIER bollen ijs. Ik heb moeten stoempen, maar het was het meer dan waard.


Ah, zondag. Het moment om het huishouden te doen. De lakens verversen hoort er ook bij - niet mijn favoriete klusje, maar ik vind het anderzijds wel heerlijk om 's avonds met een verse pyjama onder frisgewassen lakens te kruipen.


Multitasking gaat trouwens perfect: huishouden-slash-maskertjestijd, haha! Ik kreeg in de parfumerie een staaltje van het Sisley Deeply Purifying Mask en dat was nét wat mijn huid nodig had. Ik probeerde daarna trouwens ook een staaltje van het Black Rose Cream Mask - dat staat al een tijdje op mijn wishlist, maar is best duur. Maar amai... ik begrijp nu wel waar al die lovende reviews vandaan komen. Wat een héérlijk masker! Misschien toch ooit...


Nog zo'n zondags klusje: kwasten wassen! En weer de iPad erbij, haha. Het nuttige aan het aangename koppelen, heet zoiets.Het zonnetje kwam piepen toen we op het terras van Le Pain Quotidien zaten. Intussen wacht ik op onvervalst heerlijk zomerweer - hopelijk kan ik er van genieten als ik verlof heb! Ik koos trouwens voor een zomerspecial, de Caesar salade met zalm in plaats van kip.


Een blauwe lucht en fluffy wolkjes, het was fijn vertoeven op het Baie Lekker foodtruckfestival! Iets te veel wind af en toe - er ging dan ook wel eens iets vliegen - maar al bij al prettig. En een ruim assortiment aan foodtrucks: Griekse streetfood, couscous en tajine, pokebowls en Thai streetfood, om er maar enkele op te noemen.


Ik kocht ook een wafel op een stokje - om dan twee minuten later chocodip te morsen op mijn kleren. I'll never learn!

Wie weet wat augustus brengt - ik ben er klaar voor! Ik denk dat de drukte op het werk nog even aanhoudt, maar binnen enkele weken zijn mijn collega's wel allemaal terug uit verlof en kuis ik zelf even mijn schup af. Vakantie, ik kan het al bijna ruiken!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Oh, die roze nagellakkleur is supermooi!
    Fan ook van je zonnebril, en de messy hair sweater :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige zonnebril Stamatia! Staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig