13 september 2017

Batiste Sweetie droogshampoo

Batiste Sweetie droogshampoo

Goed zes jaar geleden slaakte ik een vreugdekreet toen ik voor het eerst de Batiste in ons Belgenlandje spotte. Tot op de dag van vandaag blijft het merk met stip mijn nummer een in de categorie droogshampoo, met dank aan de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Intussen is Batiste een vaste waarde in de drogisterij en kan je kiezen uit het hele assortiment.

En dat assortiment is nét nog ietsje groter geworden! Naast de vertrouwde Original (de klassieker, clean en fris), Blush (bloemig), Tropical (kokos en vanille), Cherry (kersen), de kleurgerichte Light & Blonde en Dark & Brunette en de XXL Volume, is er nu de splinternieuwe Sweetie.

Sweetie is - zoals de naam verraadt - een zoetere geur die ruikt naar een blend van frambozen, granaatappel en vanille. De combinatie van deze drie zorgt voor een frisse zoetheid, eerder dan een versmachtende zoetheid, en dat kan ik ten zeerste appreciëren. De geur blijft lichtjes in je haar hangen, maar stoort niet.

Droogshampoo is mijn lifesaver - ik was mijn haar gemiddeld twee keer per week, maar tussenin wil ik het wel graag opnieuw leven in blazen en dan werkt Batiste perfect. Het neemt wat van de vettigheid weg die mijn haar slap en uit model laat hangen en dan kan ik nog nét een dagje verder zonder het te wassen. Het werkt supersimpel: goed schudden, van een afstand van 30 cm tussen je lokken in sprayen, even laten inwerken en dan masseren en uitborstelen. Het verfrist mijn haar en geeft het ook nog eens wat extra volume - I like!

Je kan droogshampoo trouwens ook gebruiken op proper haar - dan werkt het eerder als stylingproduct: het geeft je haar volume, textuur en grip, waardoor het gemakkelijker te hanteren is bij het stylen, als je het bijvoorbeeld zou willen vlechten.

Batiste Sweetie droogshampoo - 200 ml voor € 5,49 bij Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig