12 september 2017

NYC shoplog

NYC haul

Want ik kan toch niet naar NYC gaan zónder te shoppen, toch?! Food, beauty en fashion - balans moet er zijn :D

Drie dingen van mijn gedeelde wishlist (de beperkte versie, uiteraard) hebben het niet gehaald: eerst en vooral de Beautyblender Beautycleanser Pro Solid en wel om de reden die ik initieel al aanhaalde, het gewicht. Ik zat uiteindelijk niet over de gewichtslimiet met mijn bagage, maar ik durfde het niet riskeren. Niet dat het nu werkelijk zo'n giga monster is, maar toch. Ook de Hourglass Mineral Veil primer werd een no-go; ik opteerde voor de goedkopere Too Faced Hangover primer. Achter de Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh foundation heb ik gezocht, maar daar vond ik geen spoor van terug in de Sephora, dus dat heb ik eigenlijk vrij snel opgegeven. Waarschijnlijk was hij wel ergens te koop, maar ik had geen zin om er achter aan te lopen. Ik koop hem wel een keertje hier in België!Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Je draagt een mooi bloesje :D

  Mag ik vragen welke mooie nagellak je draagt in het filmpje?

  Daag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trek maar eens aan Timo zijn oren als hij lacht met de mouwen van je bloesje :D

   Verwijderen
  2. Merci, en zal ik doen ;-)

   Mijn nagellak is een nieuwe van Sally Hansen, Wild For Violet. Ligt normaal vanaf half september in de winkel.

   Verwijderen
  3. Bedankt voor je antwoord :D

   Mannen en mode... het blijft een moeilijke combo. Zou het ooit goedkomen :D

   Ik kijk uit naar een opgemaakt filmpje van je. Hopelijk komt het er snel aan; )

   Daag Stamatia xx

   Verwijderen
 2. Die gels van Bath & Bodyworks zijn inderdaad leuk :)
  Alleen heb ik er veel met glitters is en dat is niet zo handig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er geluk mee gehad, de meeste die ik kocht waren zonder glitters. Maar laatst dus ook eentje met glitters in gebruik genomen en dat was inderdaad niet zo'n voltreffer ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig