16 september 2017

Sally Hansen Adventure Land collection

Sally Hansen Adventure Land collection

Ik probeer het nog even te negeren, maar na dit weekend is mijn vakantie alweer voorbij - tot volgend jaar, zomer! De nieuwe beauty en fashion herfstcollecties staan nu al even te trappelen en ik denk dat het tijd wordt dat ik ze omarm.

Al kan ik het niet laten om te beginnen met een kleurrijke en levendige collectie, deze Sally Hansen Adventure Land collection. De collectie bestaat in totaal uit zeven kleuren, vier ervan zijn nieuw. en de kleuren gaan van licht en nude tot diep en donker.

Alle lakjes zijn in de Miracle Gel-formule, een tweestappenformule (kleur + Miracle Gel Top Coat, geen basislak nodig) waarmee je thuis een langhoudend gel-like effect krijgt zonder UV- of LED-lamp en die je nadien ook met gewone nagellakremover kan verwijderen.

Het kwastje van de Miracle Gel-lakjes is perfectie: kort, plat, breed en met een ietwat afgeronde punt. Het maakt het lakken eens zo gemakkelijk!

Sally Hansen #446 Red-y, Set, Run!

#446 Red-y, Set, Run! is een parelmoer tomatenrood - lekker fel, dus met deze kleur trek je vast en zeker de aandacht. De parelmoer finish is minder mijn ding - jullie weten intussen wel dat ik nogal van een creamy finish houd - maar hij legt wel van bij het eerste laagje een zo goed als volledige dekking neer, al draag ik hier twee laagjes om de kleur net ietsje voller te laten worden. Ik heb zelf de Miracle Gel Top Coat niet in huis, dus ik combineer deze lakjes met een gewone top coat, maar dixit Sally Hansen bereik je het beste resultaat als je de Miracle Gel-lakjes combineert met de Miracle Gel Top Coat.

Sally Hansen #572 Wild For Violet

#572 Wild For Violet is dan wel helemaal mijn ding: creamy dieppaars dat een edgy doch chic effect aan de nagels geeft. Het is lekker donker, maar niet zo hard als bijvoorbeeld zwarte nagellak en hier kom ik veel gemakkelijker mee weg. Deze heeft wel twee laagjes nodig voor een volledige dekking - ook op deze foto geen top coat.

Ook met mijn gewone top coat (Seche Vite) blijven de Sally Hansen Miracle Gel-lakjes erg goed zitten en blijven mijn nagels chip- en krasvrij tot de volgende wissel van de wacht. Ik lak mijn nagels elke week wel een keer of twee en ik ben ook nooit voorzichtig met water of karton, dus als een nagellak het vier dagen perfect uithoudt, is dat een prestatie. Ik denk dat je deze Miracle Gel-lakjes met de bijpassende Miracle Gel Top Coat het gemakkelijk een week (of langer) uithouden, maar zelfs met een gewone top coat komen ze goed weg.

Sally Hansen Adventure Land collection - 14,7 ml voor € 11,99 bij Sally Hansen verkooppunten

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig