20 september 2017

Shiseido Facial Cotton

Shiseido Facial Cotton

Het lijkt wel waanzin: waarom kiezen voor de high end variant als ik evenzeer wattenschijfjes van nog geen euro kan kopen? Toch deed ik het, in mijn NYC shoplog.

En ik ben niet alleen. Van de lyrische verkoopsters onderweg naar de kassa tot alle gebruikers die alléén maar perfecte vijfsterrenreviews achterlaten op de website van Sephora, werkelijk iedereen die ooit deze Shiseido Facial Cotton heeft gebruikt, zal je overtuigen van de superioriteit van deze wattenschijfjes.

Shiseido Facial Cotton is verkrijgbaar in een fullsize variant van 165 wattenschijfjes en een on the go versie van 40 stuks. In tegenstelling tot de ronde wattenschijfjes die ik gewend ben, zijn ze vierkant en bestaan ze uit 100% natuurlijk katoen met aan weerszijden een superzachte en gladde textuur.

Shiseido Facial Cotton

Intussen ben ook ik een Shiseido Facial Cotton adept. Onvermijdelijk ervaar je van bij de eerste keer hóe geweldig en kwalitatief deze wattenschijfjes zijn. Superzacht en dik, kunnen ze een goede hoeveelheid vloeistof aan zonder te beginnen lekken. Hoewel ze niet omrand zijn, begint de Facial Cotton nooit te pluizen of te ontbinden en omdat ze van een redelijke grootte zijn, heb je slechts een wattenschijfje nodig per 'handeling'.

Het slechte nieuws: deze schatjes zijn jammer genoeg niet in België te koop, dus op een gegeven moment zal ik terug moeten overschakelen naar mijn normale voorraad. UPDATE: ik verneem net van Parfuma dat ze daar de Shiseido Facial Cotton schijfjes niet in stock hebben maar ze wél kunnen bestellen (60 stuks - € 4,50), met een wachttijd van max 7 dagen. Super!

De Facial Cotton schijfjes zijn geen absolute musthave (je kan heus wel zonder leven), maar nu ik ze heb, wil ik ze liever niet meer missen. Ik kocht twee grote pakken bij Sephora voor $10,00 per stuk en daar kan ik gelukkig wel even mee verder.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig