8 september 2017

NYC vlog: Top of the Rock

NYC vlog

In deze vlog zetten we ruim 30.000 stappen - een record in ons weekje vakantie! Onze wandeling bracht ons eerst bij het Flatiron district.

Het Flatiron is een herkenningspunt in NYC: iedereen is wel bekend met dat rare, driehoekige gebouw dat op een strijkijzer lijkt. Net ernaast ligt Madison Square Park, thuisbasis van de allereerste Shake Shack (en ontiegelijk veel eekhoorntjes). We konden niet anders dan er lunchen - lang leve cheese fries!

Nog meer zuidwaarts ligt Union Square Park, waar er het hele jaar door, meermaals per week een farmer's market doorgaat. Op de terugweg passeerden we weer het Empire State Building en Times Square, om dan uiteindelijk in Central Park te belanden.

's Avonds ging het richting Rockefeller Center, voor een bezoekje aan Top of the Rock. Check dat zicht op de stad! Al die lichtjes, het blijft toch magisch.


Voor wie er niet genoeg van kan krijgen, er komen nog twee NYC vlogs aan!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig