5 oktober 2017

InstaLoves: september 2017


Ik kan niet anders dan mijn foto-overzicht van september starten met onze trip naar NYC! Wát een stad! We boekten onze trip in januari, keken er al die maanden naar uit en nu is het alweer voorbij.
Ik had een beetje schrik dat de magie van de allereerste keer niet zou weerkeren, maar intussen staat een derde keer NYC alweer op mijn verlanglijstje, dus dan weet je het wel.
In mijn NYC vlogs heb ik verschillende aspecten van deze wereldstad laten zien, elk met zijn charme. Het is zó fijn om terug door mijn foto's te scrollen en te beseffen dat ik al die dingen van op het scherm ook effectief in levende lijve heb mogen ondervinden. Iets om dankbaar voor te zijn!


Dat resulteerde natuurlijk ook in een flinke NYC shoplog! Heb jij hem al gezien?
Na onze reis nam ik Timo mee naar een Remington event. Vooraf gingen we nog even de stad in, maar aangezien het regende, gingen we al snel voor een pauze bij Mockamore. En ook het MAS blijkt een ideale schuilplaats tegen de regen, haha!


Remington vierde z'n 80e verjaardag in stijl, met lekkere streetfood, verschillende beauty booths waar je je haar en make-up kon laten bijwerken (zeker dat haar was nodig na een wandeling door weer en wind!), een photo wall en de lancering van de Keratin Protect styling tools. Klik zeker ook door naar deze vlog als je er meer van wilt zien!


De volgende dag ging ik direct met de Remington Keratin Protect Curling Wand.- aan de slag. Supersimpel en de krullen bleven ook echt lang zitten, wat met mijn fijne haar zeker geen evidentie is. Maar review en hair to komen er snel aan!


Op date met de vriendinnen van in mijn studententijd! We gingen eerst eten bij 't Ou Huys in Eksaarde (Lokeren) - het was héérlijk weer dus ploften we op het terras, waar ik ging voor een geweldig lekkere salade: geitenkaas, spekjes en véél groentjes, aanrader!Volgende stop was Domein Puyenbroeck. Niemand van ons was er ooit geweest, maar wat is het gróót! Een ijsje kon er ook nog af dus ik was blij als een kind.


Een dagje Antwerpen voor de boeg en ik stond wat te dralen voor mijn kleerkast. Te koud voor korte mouwen, te warm voor dikke truien, argh! First world problems, absoluut.Over de make-up moest ik minder lang nadenken. Eerst een laagje van deze Avène Tinted Cream met SPF 50 en dan een laagje van de Estée Lauder Double Wear Nude foundation. En nog een beetje 'extra' :D


Vaste kost in Antwerpen: Wagamama! Ik ging voor de yaki soba, maar was achteraf wel een beetje jaloers op de katsu curry van Timo, haha. Volgende keer!


Over de Estée Lauder Double Wear Nude foundation gesproken... dit is de Nederlandse vertaling op het doosje. Vleeskleurige make-up, hahaha! Good one, Estée Lauder.


Nog in Antwerpen sloeg ik mijn twee absolute favoriete parfums in bij Parfuma. Ze waren niet in stock, maar werden mij enkele dagen later netjes thuis bezorgd, jeej!


Ik was een avond alleen thuis: lekker de zetel in met een dekentje en Tigra hield mij vanop een afstandje gezelschap. Ladies night, for the win!
In september komt heel de beauty-industrie weer op gang - ik kreeg intussen al heel wat leuke nieuwtjes binnen, al stak dit pakketje er toch bovenuit! Niet enkel omdat Joico fantastische haarverzorging heeft, maar ook wel omdat het een geweldig Moleksine-boekje bevatte. LOVE!


Al zijn dit soort complimentjes zeker geen straf, hèhè. Binnenin zat de nieuwe LOOkX Longlasting Liquid Eyeliner - jullie weten intussen wel dat een vilten stiftje mijn absolute favoriete soort van eyeliner is, dus deze wordt snel aan een test onderworpen.


Lol. Een pan in ons gras, compleet normaal. Manlief had deze de avond ervoor even buiten gelegd en vergeten. Dus toen ik na het werk thuis kwam, zag ik iets vreemds in onze tuin liggen...  :D Ik wil niet weten wat onze postbode nu van ons denkt... :DDD
Op een zondagavond ging het richting L'Avenida in Hasselt. Small dishes op een lopende band, dat moest ik natuurlijk wel eens uitproberen! Hier wordt niet per bordje afgerekend, maar betaal je een forfait voor een of twee uur onbeperkt eten en drinken. Van zodra je gaat zitten, zoeven de koude en warme voorgerechten, hoofdgerechtjes en dessertjes je voorbij. Gewoon van de band afnemen en genieten maar! Ik vond het concept super, de bediening erg vriendelijk en het eten lekker, maar het forfait voor twee uur dineren ligt naar mijn aanvoelen nét wat aan de hoge kant - zeker als je niet à volonté alcohol drinkt. Wat niet betekent dat ik niet meer terug zou gaan, het is namelijk een superfijn concept om eens met een groepje vrienden te doen.


Ik deel nog een leuke update over de Shiseido Facial Cotton wattenschijfjes! Ze zijn er niet standaard in stock, máár wel te bestellen bij Parfuma. Dus dan tóch in België te koop, jeej! Details en prijs lees je in de blogpost.


Het werd weer wat kouder - de kaarsjes, dekentjes en tassen thee met honing maken dus terug hun opwachting! Afgelopen week gingen hier elke avond de kaarsjes aan - al was dat voor een minder aangename reden. Mijn lieve, immer vrolijke en goedlachse collega werd jammer genoeg getroffen door een hersenbloeding. Het is een gebeurtenis die heel onze dienst aangrijpt en waar we ons zo machteloos bij voelen. Bloggen verdween deze week dan ook even naar de achtergrond. We kunnen niet meer doen dan aan haar denken, positieve vibes doorsturen en hopen dat ze er goed doorkomt. Duimen jullie mee?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooie foto's! En echt een mooie (pink!) handtas!! Ook van NY? Mooi en praktisch model ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, deze handtas heb ik al enkele jaren! Wel goed van grootte, alles past erin maar niet oversized :-)

   Verwijderen
 2. Leuk overzicht weer :-). New York lijkt me inderdaad een geweldige stad, maar allicht ietsje te druk voor mij.

  Wat erg van je collega... ik hoop en duim met jullie mee dat alles goedkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is moeilijk om de drukte te vermijden, maar er zijn gelukkig wel genoeg parken om in te ontspannen.

   Bedankt!

   Verwijderen
 3. Je had zoveel leuks gedaan!
  Mooie candles etc..

  Fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig