22 oktober 2017

Lancôme x Olympia Le-Tan: Olympia's Wonderland Cushion Highlighter

Lancôme Olympia's Wonderland Cushion Highlighter

Lancôme heeft er intussen al heel wat fashion collabs op zitten - denk aan deze met Sonia Rykiel. Ditmaal is er de limited edition capsulecollectie in samenwerking met Olympia Le-Tan, Parijse designer die net als Lancôme speelt met kleur en dit vertaalt naar het vintage sexy pin-up meets Parisian chic.

Olympia's favoriete kleur is roze - jeej! - en waar het hart van vol is, wel... daar loopt de capsulecollectie van over. Olympia's Wonderland heeft het allemaal: lipstick, nagellak, eyeliner, een compleet palet (oogschaduw, blush en lip powders) en een cushion highlighter.

In de wereld van Lancôme en Olympia Le-Tan krijgt Olympia's Wonderland Cushion Highlighter een geborduurde limited edition verpakking. Ze speelt daarbij met vintage toetsen die een moderne make-over hebben gehad en creëert op het deksel van de cushion highlighter een pin-up engeltje in plaats van een traditioneel cherubijntje.

Lancôme Olympia's Wonderland Cushion Highlighter

Het toffe is, die limited edition verpakking kan je gewoon verder blijven gebruiken, nu ook deze navulbaar is met een nieuwe cushion. Een tweede dekseltje binnenin beschermt de cushion tegen uitdroging en biedt meteen ook een plekje om de meegeleverde spons te bewaren.

Lancôme Olympia's Wonderland Cushion Highlighter

Olympia's Wonderland Cushion Highlighter heeft, zoals alle Lancôme cushion make-up, een aangename lichtheid en een formule die als een voile de huid omhult. Verwacht geen glitter highlighter die je vanop de maan kan waarnemen, maar eerder subtiele, chic strobing make-up waarmee je je gezicht op de juiste plekjes kan doen oplichten.

Met het sponsje bracht ik wat van de Cushion Highlighter aan op mijn jukbeenderen, bovenop mijn blush en werkte het verder uit met mijn vingers. De frisse formule laat zich gemakkelijk bewerken en vermengen, zowel met vingers, beautyblender of kwast en wordt als het ware een met je huid. Het resultaat is dan ook supernaturel, hoewel er onmiskenbaar een waarneembare glow aanwezig is.

Lancôme x Olympia Le-Tan Olympia's Wonderland Cushion Highlighter - 14 g voor € 44,50
Exclusief bij Galeria Inno

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig