21 oktober 2017

Lush Sleepy body lotion

Lush Sleepy body lotion

Flashback naar de LUSH kerstcollectie van 2016. Ik spotte deze Sleepy body lotion en zette hem op mijn verlanglijstje. Net zoals de rest van de wereld, blijkbaar, want tegen de tijd dat ik mij naar een LUSH-winkel sleepte, was 'ie uitverkocht. En niet gewoon uitverkocht, maar limited edition uitverkocht. Dikke pech.

Fast forward naar mid 2017: op algemeen verzoek (lees: smekende consumenten en goede verkoopcijfers) bracht LUSH Sleepy terug in de rekken en ditmaal in het vaste assortiment. Jochei! Toen ik laatst in Antwerpen was, sloeg ik mijn slag.

LUSH Sleepy bestaat uit een verzachtende havermoutinfusie en een ontspannende lavendelinfusie, gespijsd met hydraterende jojoba- en amandelolie, romige cacaoboter en een hypnotiserende geurblend van tonka, ylang ylang en lavendel. Voor wie al fan was van de geur van Twilight douchegel: deze Sleepy is op aromatisch vlak de perfecte compagnon! Met z'n ontspannende diepe lavendelgeur wordt deze Sleepy vooral gemarket als een lotion die je 's avonds aanbrengt en die je de weg naar dromenland toont. Of Sleepy werkelijk het wondermiddel is tegen slaapproblemen, durf ik niet zeggen - wat slaap betreft, lijk ik namelijk op Sid de luiaard uit de Ice Age films: altijd, overal en binnen vijf minuten - maar ontspannen word ik er alleszins van.

De textuur is die van een echte lotion: een beetje licht romig, niet te dik en goed smeerbaar. Al mag je de hydraterende eigenschappen van dit lichte goedje zeker niet onderschatten, want zelfs de volgende morgen voelt mijn huid nog steeds ultrazacht en gevoed aan. Een minpuntje: ik ben niet erg happig op de zilveren glitter die op het einde van het productieproces bovenop de lotion wordt gestrooid en die zich met mijn lotion heeft vermengd. Ik rol niet graag als een discobol in bed ... maar van zodra ik de hypnotiserende geur in mijn neus krijg, ben ik weer helemaal om. Zó lekker!

LUSH Sleepy body lotion - 95 / 215 g voor € 11,95 / 20,95

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

1 opmerking

  1. Klinkt goed!
    Als ik langs de winkel loop dit dit verkoopt moet ik oppassen voor de aantrekkingskracht..... hihihi 😀

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig