5 november 2017

Huda Beauty Liquid Matte in Jetsetter

Huda Beauty Liquid Matte Jetsetter

Mijn eerste twee Huda Beauty Liquid Matte lipsticks kocht ik tijdens onze trip naar NYC - review hier! Terug thuis ontdekte ik het bestaan van de limited Summer Editions en meer specifiek de roze Jetsetter. Een kleurtje naar mijn hart, dat ik graag eens in het echt wilde zien, en die kans kreeg ik bij Harrods in Londen.

Net zoals de andere Liquid Matte lipsticks, heeft ook Jetsetter dezelfde lange applicator met aan het einde een schuin afgesneden sponsje, precies fijn genoeg om je lippen mee in te kleuren. Er blijft net genoeg van het product aan het sponsje hangen zodat je zonder problemen je lippen volledig kan inkleuren. Ondanks z'n waterige textuur (die een minuutje nodig heeft om te drogen) geeft de Liquid Matte lipstick meteen een full-on dekking die comfortabel aanvoelt en ook best lang houdt.

Huda Beauty Liquid Matte Jetsetter
Van links naar rechts: Huda Beauty Liquid Matte in Gossip Gurl - Jetsetter - Suga Mama

Jetsetter is een roze sorbetkleur, heerlijk zomers maar tegelijk draagbaar, het hele jaar door. Ter vergelijking: Gossip Girl is wat feller roze en Suga Mama is dan weer meer nude. Jetsetter zit wat mij betreft netjes in het midden. Het is ook een kleur die binnen mijn comfortzone valt en is een type kleur waar ik nogal regelmatig naar neig wanneer ik lipsticks koop - #repeatbuyer.

Huda Beauty Liquid Matte Jetsetter

Van Jetsetter bestaat er geen bijpassend Lip Countour lippotlood, maar zowel het potlood in Gossip Gurl als het potlood in Bombshell werken prima als basis - swatches van die producten vind je in mijn eerste artikel over de Liquid Matte lipsticks. Hierboven draag ik het Lip Contour potlood in Bombshell samen met een laagje Liquid Matte in Jetsetter. Een kleur naar mijn hart!

Huda Beauty is online te koop op verschillende webshops (onder meer bij Huda Beauty zelf, Cult Beauty en Harrods) - voor de Liquid Matte lipstick betaal je $20,00, voor de Lip Contour $19,00.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig