6 november 2017

20 jaar Lolita Lempicka Mon Premier Parfum!

Lolita Lempicka eau de parfum

Zoals elk jaar wordt het tijdens de eindejaarsperiode wat geuriger en soms ook kleuriger. Denk aan de heerlijke kerstcollectie van Lush, feestelijke geurkaarsen van Diptyque en natúúrlijk ook heel wat mooie parfums. Overigens niet altijd evident om te reviewen, want zoiets als geurinternet bestaat nog steeds niet en dus is het soms een beetje zoeken naar een passende beschrijving.

En vandaag worden er meteen heel wat verjaardagskaarsjes uitgeblazen! Nostalgie alom, want 20 (twin-tig!) jaar geleden veroverde het schattige flesje in de vorm van een appel uit het Hof van Eden onze harten: Lolita Lempicka Mon Premier Parfum. Twee decennia later krijgt het parfum voor de gelegenheid een limited edition make-over met een frisse, moderne en met charms gedecoreerde flacon en een hartvormige verpakking.

Lolita Lempicka eau de parfum was en is nog steeds een ode aan de ietwat naïeve, pas ontluikende vrouwelijkheid en sensualiteit in een sprookjesachtig, feeëriek kader. Een vrij gourmande, poederige feel good geur die aan sneltempo een wereldwijde bestseller werd en intussen de status van gemeengoed kreeg.

Zelfs nu, 20 jaar later vind ik de geur niet gedateerd en voelt Lolita Lempicka nog steeds heel erg actueel. Ik vind de nieuwe flacon zelfs mooier dan de eerste omdat het meer als een juweeltje oogt.

Top: viooltje, klimop, steranijs
Hart: iris, amaryllis, zoethout, kersen, blauwe lis
Basis: tonkaboon, vanille, vetiver, muskus, praliné

Voor mij is Lolita Lempicka Mon Premier Parfum een echte gourmande geur, een en al heerlijkheid. Het poederige overheerst voor mij wel van begin tot eind, dus als dat niet jouw ding is, valt deze flacon te mijden. Tussen het poederige door zijn er ook frisse en zoete accenten te ontwaren en dat maakt Lolita Lempicka een leuke doch draagbare geur die niet gaat vervelen en die ook de tijd neemt om te ontwikkelen. Daardoor blijft 'ie op mij erg goed blijft hangen, van 's morgens tot 's avonds. Ik snap waarom Lolita Lempicka al zo lang een publiekslieveling is - en met deze nieuwe flacon is 'ie zeker nog eens het (her)ontdekken waard!

Lolita Lempicka Mon Premier Parfum eau de parfum limited edition - 100 ml voor € 98,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig