4 november 2017

OGX O2 shampoo & conditioner

OGX Gravity-defying Hydration O2

Of ze de zwaartekracht echt kunnen trotseren, is misschien een overbodige vraag, maar met een naam als 'gravity-defying' weet je wel meteen dat je met de OGX Gravity-defying & Hydration + O2-producten gaat voor lichtheid en volume.

Want dat is soms wel de struggle, met fijn haar en het vinden van de juiste haarproducten. Te veel hydratatie? Slap en futloos haar. Te veel volume? Droog en crispy haar. En dan wil je het liefst van al geen of-of-verhaal, maar een en-en-verhaal.

Ik tracht een goed evenwicht te brengen in mijn routine. Ga ik voor een superverzorgend, intens masker, dan houd ik mijn shampoo eerder licht en luchtig. De OGX O2 shampoo heeft een zeer lichte gelformule, waarvan ik meteen merk dat 'ie mijn haar lichtjes gaat hydrateren en voor luchtigheid zorgt. De bijpassende conditioner is qua textuur eveneens een fijnere gelcrème en past in dat opzicht goed bij de shampoo. De O2-lijn bevat de zogenaamde oxygen technology en Zweedse kruipbramen die je haar tegelijkertijd wat hydratatie maar ook wat leven inblazen.

Voor mij combineert de O2-lijn een beetje het beste van twee werelden. De shampoo geeft mij geen giga volume, eerder een lichte fluff en bouncy haar, maar is dan ook niet zo uitdrogend als een die hard volumeshampoo. Ook de conditioner werkt gelijkaardig: het hydrateert mijn droge punten, maakt het haar makkelijk doorkambaar, maar is anderzijds geen superintensieve verzorging. In feite de perfecte no-nonsense everyday shampoo en verzorging voor fijn haar!

De flacons van OGX zijn trouwens zo vervaardigd dat er geen product uit lekt, zelfs niet als je ze ondersteboven houdt, tot je zelf in de flacon knijpt. Handig!

OGX Gravity-defying & Hydration + O2 shampoo en conditioner - € 10,99 per stuk

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Het klinkt e4g goed,
  Ik ga ze op mijn shoplist zetten....
  Fijn merk.
  Ik heb de bronskleurige....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, die heb ik nog niet geprobeerd, denk ik. Ze hebben ook zoveel soorten!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig